EP411 – Den om Call of Chtulu Sverige: Lund med Anders Jansson och Gabrielle de Bourg, Shadow and Bone S02, Across the Spider-Verse och The Devil in Me

Gabrielle de Bourg och Anders Jansson gästar podden för att prata om rollspelsboken Call of Cthulhu Sverige: Lund – den förbjudna kunskapens stad!

Denna vecka är det kökspodd och rollspelsnördarna Anders Jansson och Gabrielle de Bourg gästar på länk för att prata om den Kickstartade rollspelsboken Call of Cthulhu Sverige: Lund – den förbjudna kunskapens stad. Tove och Peter gräver tillsammans med dem ned sig i arbetet bakom boken och tjusningen med att sätta Lund på rollspelskartan.

Vidare i podden snackar vi om fantasyserien Shadow & Bones säsong 2, Peter får hålla Spindelmannen-låda med den bioaktuella Spider-Man: Across the Spider-Verse, och avslutningsvis pratar Tove om Supermassives skräckspel The Devil In Me.

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Lyssna via I LIKE RADIO.

Ladda ner avsnittet som mp3.

Här hittar du avsnittet via RSS