EP410 – Den med en massa Nyheter och The Third Murder

Manfall denna vecka då både Mats och Tove var tvungna att ställa in, men Jonas och Niklas är på plats!

Vi börjar i vanlig ordning med ett nyhetssvep, där vi i speldelen går igenom höjdpunkterna från PlayStation Showcase, det nya Alone in the Dark-spelet från Pieces Interactive, Will Smiths “likeness” i det kommande spelet Undawn, den nya gamingfestivalen Everyone Plays som kör sitt första event sommaren 2024 och så pratar vi om Activision Blizzards senaste blunder och så klart lite hype inför Diablo IV.

Bland tv-nyheterna pratar vi om kommande säsonger av The Witcher samt en ny The Witcher spin-off med Dolph Lundgren i en av rollerna och om hur Warner Bros. Discoverys nya streaming tjänst MAX redan hamnat i blåsväder.

Vi har så klart lite film-nyheter också, Lionsgate har meddelat att det kommer komma fler John Wick-filmer, vi har sett trailern för den nya Mad Max-liknande action filmen Hidden Strike med John Cena och Jackie Chan i huvurollerna och så pratar vi lite om den kommande Teenage Mutant Ninja Turtles-filmen.

Avslutningsvis pratar Niklas om det Japanska courtroom dramat The Third Murder, regisserad av Kore-eda Hirokazu.

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Lyssna via I LIKE RADIO.

Ladda ner avsnittet som mp3.

Här hittar du avsnittet via RSS