EP413 – Den med Final Fantasy XVI-demon, Sungkyunkwan Scandal, Our Blooming Youth och Nintendo-nyheter

Stark tvåmannapodd med Jonas och Tove i sista avsnittet innan sommaruppehållet. Vi biter bland annat tag i Final Fantasy XVI-demon, Princess Peach-spelet och förstås blir det kdrama också.

Bland nyheterna denna vecka sticker Nintendo ut, som visade upp ett nytt 2D-sidscrollande Super Mario-spel, Super Mario Bros. Wonder. De väcker också liv i det klassiska SNES-spelet Super Mario RPG och så kommer det ett spel med Prinsessan Peach i huvudrollen. Vi pratar också om att SSD-diskarna kommer att ta över efter traditionella hårddiskar, bland annat kommer Bethesdas kommande rymdäventyr Starfield kräva en SSD-disk för PC-versionen av spelet.

Vi pratar även om att Apple meddelade att sci-fi-serien Silo får en säsong två och även att den planerade Metropolis-serien läggs ned, om Netflix kommande tv-serie Avatar: The Last Airbender, att självaste Linda Hamilton kommer att medverka i sista säsongen av Stranger Things, att det blir liveactionfilm av One Piece och att Benihoff & Weiss (showrunners av Game of Thrones) gör serie på den kinesiska bokserien The Three-Body Problem.

Vi pratar också om Final Fantasy XVI-demon på Playstation 5 och så blir det även kdrama: Tove har sett två historiska dramer, Our Blooming Youth och Sungkyunkwan Scandal.

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Lyssna via I LIKE RADIO.

Ladda ner avsnittet som mp3.

Här hittar du avsnittet via RSS