EP452 – Den om The Gentlemen, Challengers, Boy Kills World, Hit Man, Sheepy: A Short Adventure, Homeworld 3 och Westerosrapport HotD S02E01: A Son for a Son

Vi lyckas få ihop hela fyra nördar denna midsommarvecka, för både vanlig pod och lite snack om HOT-D!

Tove, Jonas, Mats och Niklas ses i sommarkylan för att diskutera det som hänt i nördvärlden den senaste veckan. Vi inleder med ett solitt nyhetsblock om bland annat Nintendos nya Mario & Luigi samt nästa Zelda, Paradox nedläggning av Life by You (som skulle ha utmanat The Sims), kommande Apple-serien Sunny och den hett efterlängtade andra säsongen av Arcane.

Mats får snacka sig lite (varm?) om Guy Ritchie:s gangsterserie The Gentlemen – ej att förväxla med Guy Ritchie:s gangsterfilm The Gentlemen – varpå vi kastar oss in i en smärre filmkavalkad med Niklas. Den här gången har han sett Challengers, Boy Kills World samt Hit Man. De första två är INTE rom-coms, men den tredje är lite oväntat exakt det!

Niklas har spelat lite också, närmare bestämt charmiga gratisspelet Sheepy: A Short Adventure. Därefter lämnar han över till Mats som berättar exakt varför han vill ge Homeworld 3 en säl – men kan han verkligen det?

Slutligen avrundar vi med en runda Westerosrapport, HOT-D edition: en vild och förvirrad diskussion om vad som egentligen händer i första avsnittet av andra säsongen av House of the Dragon, A Son for a Son. Eller kanske snarare om varför exakt ALLA i den där familjen heter samma sak i förnamn?

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Lyssna via I LIKE RADIO.

Ladda ner avsnittet som mp3.

Här hittar du avsnittet via RSS