EP453 – Den om Civil War, The Iron Claw, Doctor Who S14 och Westerosrapport HotD S02E02: Rhaenyra the Cruel

Denna vecka blir det recension av nya Doctor Who-säsongen, lite bioaktuell film och givetvis en Westerosrapport av House of the Dragon.

Först ut pratar vi om att Beyond Good and Evil: 20th Anniversary Edition släpptes i dagarna, att Amazons speltjänst kommer att låta sina Prime-medlemmar få PC-klassiker gratis, att en trailer släppts för kommande Max-serien The Penguin, att Stephen Kings roman The Institute blir tv-serie, att vi peppar för Snuten i Hollywood 4 snart kommer på Netflix, att det nu är bekräftat att Mel Brooks-klassikern Spaceballs får en uppföljare, att Donald Sutherland har gått ur tiden och att Robert Eggers filmatisering av Nosferatu med bland annat Bill Skarsgård och Willem Dafoe i rollistan ser mycket lovande ut!
Niklas och Tove tar sig sedan an att recensera hela Ncuti Gatwas Doctor Who-säsong (spoilers!!). Officiellt är det en rebootad säsong 1 men i New Who är det säsong 14.
Slutligen blir det givetvis Westerosrapport av HotD S02E02: Rhaenyra the Cruel. Westerosrapporten startar när det är 1 timme och 11 minuter kvar av podden!

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Lyssna via I LIKE RADIO.

Ladda ner avsnittet som mp3.

Här hittar du avsnittet via RSS