VSDiH? – Vad Nördar Du i helgen? (v.46)

Helgen är här igen och när du skjutsat barn till hockeyträningen, druckit vin med älsklingen och bytt däck på bilen så finns det plötsligt lite tid över att lägga på nöderier!

Vi kommer spela Call Of Duty: Black Ops 2, HALO 4 och LEGO LOtR, läsa nya BATMAN (The New 52) och The Walking Dead #104, titta på Homeland, Dexter och The Walking Dead och kanske plöja igenom The Amazing Spider-Man-filmen igen (den kom ju just ut på Blu-ray/DVD) samt plocka upp något gammalt avsnitt av Dr. Who (gissa vem av oss).

Men den viktiga frågan är:

VAD NÖRDAR DU I HELGEN? Berätta i bloggen och jaga nya onlinevänner att spela med!

(Hedlund kommer även sitta och dregla till tågdelarna i den nya GTAV-trailern)

Trevlig helg!

20121116-152703.jpg

28 thoughts on “VSDiH? – Vad Nördar Du i helgen? (v.46)”

 1. Ni påminde mig om att jag har American Gods liggande halvläst i och med hela Gaiman-snacket. Ska se till att bli klar med den i helgen.

 2. Hållit på med att ta mig igenom Halo 4 idag, sedan ska man se Skyfall imorgon vilken man kan hoppas är i närheten av vad trailern lova! Och tid som blir över går in i Dota 2 och X-com troligtvis.

 3. Diablo 3 och Guild Wars 2. Och givetvis kommer jag kolla så mycket jag kan på Starcraft 2 och WCS-finalerna från Shanghai.

 4. KANSKE fortsätter lite i AC3. Blev rätt så mätt på det efter att jag klarat huvudstoryn och det mesta av allt runt omkring. Måste jaga ett jäva lodjur som jag aldrig kommer ifatt. Annars ska jag nog köra igenom fjärde delen av Walking Dead-spelet och så har jag blivit sugen på GTA IV igen nu när man sett trailern till femman.

 5. Kommer nörda mycket öl! Tyvärr för att jag jobbar… Slutar man dessutom sent så är Battlefield typ det enda man orkar med en timme eller två! Men det är iaf dubbel XP i helgen! Hare gött!

 6. Xcom. Än så länge sjukt nöjd med hur det är designat. Får känslan att det är lite kort. Gamla Xcom kunde vara sjukt utdraget ibland (långt, ja gillade det) men hoppas fortfarande. Sen lite Game Dev Story, blev sugen för någon vecka sedan och damn vad beroendeframkallande det fortfarande är! Nördar mig vidare med att renovera lägenheten, sova hinna inte med! 🙂

 7. Ja, lite av varje. Spelar Dirt 3, BF 3 mm. när jag inte grejar med bilen 🙂 Man har ju tid med det när man bara är 16 😛 Kul att ni är tillbaka ännu bättre än förr! Ska lyssna så mycket jag kan på datorn, telefonen och i bilstereon 🙂

 8. Jag nördade i helgen det senaste avsnittet av Revolution och reflekterade lite kring det,
  framförallt med tanke på vad som nämndes i den senaste podden ni gjorde. Jag
  gillar serien i den bemärkelsen att det faktiskt finns en ganska intressant
  story och en förväntan samt spänning kring det som skett med jorden vilket gör
  den värd att se. Däremot är jag inte direkt imponerad av karaktärerna, framförallt
  inte av Tracy Spiridakos som spelar Charlie, hon känns inte äkta och ger ingen
  bra känsla kring det som faktiskt händer.

  Sen känns miljöerna för rena, det känns påklistrat och för snyggt för att återspegla en
  sådan stor katastrof.

  En av karaktärerna som faktiskt är intressant att följa är Tom Neville som spelas av
  Giancarlo Esposito, hans historia och mörka bakgrund och vad som faktiskt gjort
  honom till den ondskefulla person som han faktiskt är idag. Jag gillade även
  honom i Once Upon a Time faktiskt.

  Det var det!

Comments are closed.