EP03 – Den om Wii U, COD: BLOPS 2, Saga och varför Dexter bör läggas ned

ep003.jpg

Nästa generations konsoler är på ingång. Först ut är Wii U och vi startar showen med att diskutera vad vi tror om Nintendos chanser denna vända. Självklart har vi med lyssnarmail i snacket!

Annars puttrar EP03 på med att Hedlund recenserar Treyarchs nya titel i COD-följetongen och känner sig gammal. Bengtsson berättar om hur KAIROSOFT återigen håller på att förstöra hennes liv och vi får alla tillsammans riktigt götta ner oss i nördträsket när Kjellin tipsar om SAGA och förklarar hur Marvels kommande filmer ska se ut!
Och Berglöf pratar kön, som vanligt.

Välkommen till Nördigheten.

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

5 thoughts on “EP03 – Den om Wii U, COD: BLOPS 2, Saga och varför Dexter bör läggas ned”

  1. Väldigt roligt avsnitt! Alltid kul att få reda på lite intressanta comics som jag annars inte skulle hittat själv. 🙂

    P.S. Hedlund verkar ha blandat ihop Dexter säsongerna; den med Trinity-mördaren är säsong 4, inte 3. Den som Hedlund refererar till som säsong 5 är egentligen säsong 6 och den nuvarande som sänds är den sjunde, inte sjätte. Dock håller jag med om att den har “jumped the shark” sedan säsong 5-6 egentligen, men är ändå rätt underhållande att se på. Det ska dock bli en åttonde säsong, som ska vara den sista.

  2. Tack! Men DOH! Ja, du har rätt, jag fuckade upp säsongsnumren. Sorry! Tack för rättningen! //Hedlund

  3. Hej nördigt, ville bara få säga lite vad jag tycker om er nya podcast. Jag följde er lite löst under Radiogamer, men då jag inte är någon direkt gamer så vart intresset rätt ljummet. Men ända sedan ni släppte Nördigt så har mitt intresse för er verkligen ökat och tycker ni gjorde en briljant förändring med att inkludera filmer, serier och comics då ni har nått en betydligt bredare publik.

    nu till lite frågor/förslag på innehåll kanske

    jag som är ett sanslöst Spiderman fan skulle jättegärna vilja höra vad Peter tycker om Marc Webbs film med Andrew Garfield (tror inte jag har hört hans synpunkter på den…), samt den fantastiska tv serien som sändes under mitten av 90-talet, skapad av Steve Ditko och även allas vår Stan Lee. (denna serien var en ENORMT STOR DEL av min barndom, så skulle vart rolig och höra en “vuxen” prata om den)

Comments are closed.