Reaktionsplank: Har du köpt en Wii U?

20121130-152115.jpgEn nöjd Admin-Henric.

Hade iPhone 6 släppts idag hade det märkts. Nu är det dock bara uppföljaren till 2000-talets mest sålda TV-spelkonsol som blivit tillgänglig.
Anledning till att jag säger detta är att jag är besviken på bristen på Wii U-reklam i Sverige idag. Lyssnar du på vår podcast vet du om att den släppts. Är du vanlig konsument (och i den målgrupp som köpte Wii förra vändan) så har du förmodligen missat vad maskinen ens är.

MEN! Jag vill fokusera på våra lyssnar som faktiskt köpt en Wii U!

Hur var köpupplevelsen?

Vilka spel skaffade du?

Kommer din mormor spela på den på julafton?

Blir det en sömnlös helg?

Är du nöjd?

Är du besviken?

Har du rosa nostalgiglasögon på dig?

Berätta för oss!

//Hedlund

2 thoughts on “Reaktionsplank: Har du köpt en Wii U?”

  1. Satt och spelade Nintendoland hela kvällen igår med min flickvän och en kompis. Hade jävligt kul hela kvällen, frågan är hur länge det håller. Sen tror jag att det skulle funka riktigt bra med lite alkohol till och om man är mer än 3. Inte hunnit prova Mario särskilt mycket än, men det känns jävligt nice att kunna spela på gamepaden samtidigt som ngn tittar på TV eller kanske till och med spelar på en annan konsol. Inte köpt några spel som Asscreed 3 eller ME3 då jag redan spelat igenom dem på min xbox, men kan tänka mig att om man inte äger en annan konsol så kan det kännas som en riktigt bra starting lineup. Kommer nog bli väldigt nöjd med denna konsol så länge nintendo fortsätter att leverera sina spel som vanligt, är i slutändan därför jag alltid har köpt deras konsoler, kommer det ett bra tredjepartsstöd är det bara en bonus.

Comments are closed.