VNDiH? – Vad Nördar DU i Helgen? (v.1)

Alla har vi våra favoritnörderier som vi dras till under lågsäsongen – en viss spelserie, en film, en comics, en tv-serie. En sak som liksom lutar mot din själ lika naturligt som en familjemedlem.

För många är det fortfarande mellandagar och den sista helgen innan rutinen återkommer. Och JVM, konståkningsträning, innebandycuper och förinspelad “familjeunderhållning” på TV till trots så MÅSTE lite tid avsättas för nörderi. Eller hur?

Bengtsson ska sikta på att bli frisk. Berglöf ska skriva sin “Årets Nörderi 2012”-lista, Kjellin ska smälta vad som faktiskt händer med Peter Parker och Hedlund ska läsa Batman The Dark Knight #15.

Vad ska DU nörda i helgen? Berätta!

Trevlig helg!

(Tänkte du spela i helgen så kan du hitta andra Nördigt-lyssnare att lira med i vår nya STEAM-grupp eller så söker du spelkompisar via vår Facebook-sida)


Du kanske ska plocka upp en gammal klassisker i helgen? Right, Zack?

11 thoughts on “VNDiH? – Vad Nördar DU i Helgen? (v.1)”

 1. För min del blir det att fortsätta med Red Dead Redemption, ska “bara” fixa alla outfits sedan bör jag ha fixat klart alla offline trophies och ska sedan börja spela online.

  Vet inte vad jag ska tycka om spelet, släpptes iofs 2010 men tycker det inte är så bra som man har hört. Fortfarande spelvärt, hade bara högre förväntningar. Ska spela alla DLC också så jag får en helhetsbild, kanske något där som drar upp betyget.

 2. Lyckades få tag på Borderlands 2+DLC för 200 spänn nu under alla reor som var. Så lär bli en del av det i helgen.

 3. Lirar igenom Bastion igen, sen köpte jag Torchlight 2 på Steam rean, vilket jag tycker är betydligt roligare än Diablo 3.
  Sen ska jag fortsätta läsa Scott Pilgrim serien då jag fick alla volymer i födelsedagspresent.

 4. Blir till att ta över världen i det fantastiska Paradox-spelet Hearts of Iron 3. Sen slänger vi nog in lite Company of Heroes i väntan på uppföljaren som kommer nästa år, trots problem hos THQ. Sen köpte jag, på uppmaning av Tove, de båda KotOR spelen för dryga 20 kronor styck på Steamrean så ska väl ge mig på det första av de två.

 5. “Bartömmning” med whiskyklubben (dvs tömma dom flaskor som blivit kvar ifrån förra årets provningar).
  Köra lite mer The Walking Dead (passade på när det var rea), BF3 och Forza Horizon på krysslådan.
  Några filmer lär man väl hinna med då min helg sträcker sig tills nästa fredag (skönt med skiftarbete)..

 6. Ska ta mig vidare i Dragon Age Origins och jakten på cosplay-material fortsätter. Deadly Premonition Director’s Cut släpps i mars till PS3. Undrar hur mycket bättre den upphottade grafiken och kontrollen blir. Det kan omöjligt bli sämre.

 7. Den lilla tiden jag får över efter plugg (fast att läsa och analysera tidskrifters publikationspolicies kanske också det anses vara nördigt? Vad vet jag…) ska ägnas åt antingen Batman Arkham City jag ännu inte tagit mig igenom eller att läsa S.H.I.E.L.D. Köpte nyss Architects of Forever (ett måste nu efter jag fått reda på Whedons planer) och har bara läst några sidor. Söndagens få lediga minuter lär ägnas åt att testa Rocksmith – ska bli jävligt gött att få spela lite elgitarr igen.

 8. I helgen så har det(och kommer att bli mer) need for speed most wanted, har tv¨achievements kvar tills hundra procent, Peter you feel me right? sedan blir det också cod blops 2 vilket är ett extremt upplyft från det första och sen blir det lite mer KoTOR 1. Tack för tipset tove.

Comments are closed.