VNDiH? – Vad Nördar DU i Helgen? (v.2)

Spel, comics, film, tv-serier! Allt är så underbart! Vad ska du välja?
Fast, det spelar väl egentligen ingen roll VAD du nördar, det handlar ju mer om att du verkligen får tid att nörda? Och så länge du gör det i 2D (OBS: SARKASM).

Hedlund ska spela mer rally-DLC i Forza Horizon (recension kommer i EP10) och önska att han hade ett RC-lok i skalan H0, Bengtsson kommer säkerligen se David Tennant mer en än gång i köket hemma (p.g.a. den stora Tennant-pappersfiguren som står där) och fundera på att plocka upp Sailor Moon igen, Berglöf hänger i vår STEAM-grupp och spelar GW2 och Kjellin försöker greppa Superior Spiderman samtidigt som fyller år på lördag. Hurra, hurra!

Frågan är som vanligt:

Vad nördar DU i helgen?

Hedlunds våta dröm. Ett RC-lok i H0-skala.

17 thoughts on “VNDiH? – Vad Nördar DU i Helgen? (v.2)”

 1. Blir nog inte jättemycket nördigt i helgen men lite Don’t Starve kanske man får till. Funderar på att lira lite Minecraft igen, var läänge sen man provade och de verkar ha uppdaterat med mycket nya godsaker. I övrigt blir det att umgås med familjen =)

 2. Jag har köpt The Walking Dead Compendium 1 & 2
  som innehåller de 96 första numren så det kanske behövs lite längre tid än
  helgen, men jag kommer att börja läsa i alla fall.

  Har även skaffat en PS3 och där kommer Journey att bli första spelet.

  Jag kommer även försöka fortsätta läsa All-New X-Men som jag har läst det första
  numret av och som gav ett väldigt bra intryck. Den startades upp i November
  2012 så det har bara kommit 5 nummer än så länge. Kan kanske vara ett tips för
  någon som har funderat på att börja läsa X-Men.

 3. Jag ska fortsätta glo igenom Sherlock igen, ni gav mig sån jevulusisk tändvätska att zippa upp alla avsnitt igen. Herregud vilken e-ståfräs man får av Sherlock o Dr Watson! Sedan, som jag skrev i Nördigtgruppen på steam, så ska jag spela Borderlands 2 ikv. Vill någon dela min glädje o höra mig skrika via skype så lägg till mig på steam, kommenterade där under nicket “Serendipity.” Be geek, play hard!

 4. Blir till att spela den nya multiplayerbaserade flygsimulatorn från ryska “Gaijin Entertainment” War Thunder. Riktigt skoj för en lite sådär flygplanskåt och historieintresserad ung man som mig. Sen lite Company of Heroes som alltid och en och en annan match Wargame: European Escalation.

 5. Om Herr Hedlund skulle vara sugen på en resa i ett RC lok så kanske det skulle gå att ordna, dock inte i H0-skala, ej heller i den snygga orange-vita färgen, snarare ett hel svart sådant i full skala.

 6. Så, efter att ha tittat på TV-serien The Walking Dead (ett par gånger) kände jag att det var dags att hugga tag i tidningsformen.

  Jag började med att läsa den digitalt via “comiXology” men känner nu att jag nog vill ha dem i pappersform ändå – det finns ju så fina samlingsalbum ute!

  Som pricken över i:et köpte jag dessutom första numret av tidningen The Walking Dead (oöppnad och ny) på Ebay. Den kommer att få landa i en ram på väggen när den anländer i nästa vecka. Nördigt värre…! 😀

  Notera att jag aldrig har ramat in en serietidning förut…

Comments are closed.