EP09 – Den med Sherlock, Steam Box, Invincible, nörderilånarminnen och cupcakes.

ep009.jpg

Det här är andra gången Cumberbatch pryder ett avsnittsomslag hos oss. Vi håller på att bli CUMBERBIATCHES! Eller “håller på” är kanske att underdriva, med tanke på veckans show.
EP09 är fullspäckad med vår recension av Retro City Rampage, nördlånarminnen (i den ordningen p.g.a. Hedlunds muffinmindfuck), snack om KOTOR 2 och Steam Box samt en helt underbar diskussion om Freeman, Cumberbatch och BBC:s SHERLOCK.
Dessutom tipsar Kjellin om INVINCIBLE, Robert Kirkmans (The Walking Dead) homage till superhjältar.

Att vara nörd handlar egentligen bara om att tillåta dig glädjas barnsligt mycket åt något som du håller väldigt kärt. Och vad kan väl vara bättre?

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

6 thoughts on “EP09 – Den med Sherlock, Steam Box, Invincible, nörderilånarminnen och cupcakes.”

  1. Har kollat på första avsnittet av Sherlock nu efter att ha lyssnat på er hyllning och jag gillar det skarpt! Musiknörd som jag är tycker jag dock att det är lite synd att soundtracket efterliknar Hans Zimmers soundtrack till Guy Ritchies filmer så mycket. Det är ju ibland nästan skrattretande lik instrumentering och harmonisering och det blir som en lightversion av filmsoundtracket som gör att serien inte riktigt får den egna identitet som jag tycker den förtjänar.

  2. Appropå Tarantino och hans filmer. Om man kollar mellan Quentin och Samuel L. Jackson. Så är någon utav dom med i bild eller talroll i alla Tarantinos filmer förutom Kill Bill vol 1.

Comments are closed.