EP10 – Den om Django Unchained, Euro Truck Simulator 2, TV-serier 2013 och Kentucky Fried Chicken Route Zero

ep010.jpg

Det finns säkerligen folk som kommer reagera på att “Bokhyllan” Mats Nylund är stand-in i veckans show. De flesta är nog positiva, men en och annan kommer försöka ställa Hedlund till svars efter detta blogginlägg. Men (som vi förklarar i showen) Mats är ingen “gäst” i den bemärkelsen, utan han är en av de personer vi önskar att vi kommer kunna addera till Nördigt-ensemblen i framtiden och idag får du som är ny lyssnare chansen att lära känna honom!

Den här veckans podcasthuvudfokus ligger på TV-serier! Vi kikar på schemat för 2013 och tisslar och tasslar lite om vad vi längtar efter att se.
I speldelen recenserar Hedlund rally-DLC till Forza Horizon, Berglöf snackar sen-på-pucken-Borderlands 2 och tittar menande på våra 250 medlemmar i vår STEAM-grupp och Mats Nylund ger oss en unik resa i i simulatorernas värld, då främst Euro Truck Simulator 2. Nylund tipsar även om Kickstarterprojektet som blev ett intressant spel, Kentucky Route Zero.

WHY?!!!

Kjellin är i Åre och snowboardar som om det vore 1995 men TROTS det så kommer du få både ett serietips och ett Po:Eter-inslag av honom i EP10. Serien som du tipsas om heter Y: The Last Man.

Showen rundas av med en spoilerfri recension av Django Unchained och en liten sammanfattning av Gloden Globe-galan.

Kan 3 timmar och 36 min bli nördigare? WE THINK NOT!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

11 thoughts on “EP10 – Den om Django Unchained, Euro Truck Simulator 2, TV-serier 2013 och Kentucky Fried Chicken Route Zero”

  1. Tänkte bara påpeka att det INTE finns ATC på saltsjöbanan. Däremot finns så kallad fjärrblockering som förhindrar att tåg blockeras för att komma in på samma sträcka där det redan finns ett tåg.

    tack för en bra show /en tågnörd

  2. vill påpeka att peter stormare inte alltid spelar ryss. i “Hitler: Rise of evil”, spelade han en krigsveteran/miliskapten/ boxare som arbetade åt Hitler och hamnade i koncentrationsläger.

  3. Ni skulle kunna bjuda in Mikael Hollsten som gäst. Han spelar gladiatorn Prime i tv4s Gladiatorerna. Han är en riktig nörd och namnet Prime kommer från transformers. Kul med lite “udda” kändisar.

  4. Precis det jag tänkte påpeka ^^. Alltid kul att höra folk tala om yrket, även om städerskan ifråga verkar vara ganska kass på att just framföra tåg på ett korrekt sätt.

    Tack för en mycket trevlig show!/En Lokförare.

Comments are closed.