VNDiH? – Vad Nördar Du I Helgen? (v.3)

VNDiH, Django?Ikväll har Django Unchained Sverigepremiär och du kan höra vår spoilerfria recension i EP10 av podcasten.

Men det finns mer att göra i helgen! Du kan se Arrow, läsa senaste The Walking Dead i lösnummer, läsa senaste Batman: Death Of The Family, se om Game Of Thrones bara för att förbereda dig på säsong 3, spela DMC: Devil May Cry (recension kommer i EP11) och längta efter Ni Nu Kuni (som vi fick igår, recension kommer).
Kom ihåg att ragga nya fina vänner i vår STEAM-grupp! Kom sen tillbaka och berätta om hur kul du hade och hur många nya vänner du hittat!

SPEL, COMICS, FILM, TV-SERIER – Vad nördar DU i helgen?

7 thoughts on “VNDiH? – Vad Nördar Du I Helgen? (v.3)”

  1. Enda jag bestämt mig för är att se andra säsongen av Sherlock. Såg första säongen när den gick på svt för ett tag sedan nu. Så lär ja också lira mer Sleeping Dogs, som ja misstänker börjar dra ihop sig.

  2. Själv ska jag nördfrossa i sci-fi serien Firefly som för övrigt finns på Netflix för den som är intresserad och lira om guldkornet A Link to the past till snes. Önskar även att man kunde snackade lite retrospel på podcasten.

  3. Fortsätter återbesöket av Heroes med säsong 3, spelar The Guardian Legends till NES och läser lite Ultimate X-men som jag tvunget skulle inhandla, skyller detta på Peter.

  4. Walking Dead #106, Saga #9 och en massa The Boys. Fick ett ryck och köpte alla episoder av Walking Dead till iOS igårkväll efter att ha lyssnat när ni snackat upp spelet. Och ni tror att er podcast är gratis…

  5. Fortsätta läsa the walking dead, ultimate spider-man och se på Sherlock. Givetvis ska jag fortsätta att spela Hitman också.

Comments are closed.