VNDiH? – Vad Nördar Du i Helgen?

Hedlund drar till Värmland och kollar rally, Berglöf har som enda recensent i landet fått chansen att prova HD-versionerna av de gamla Hitman-spelen, Bengtsson gräver sig djupare ner i Buffy-träsket och Kjellin … Kjellin konsumerar comics som en annan konsumerar syre!

Men det är VI det!

Vi vill som vanligt (av ren och skär nyfikenhet) veta:

Vad Nördar DU i Helgen?

15 thoughts on “VNDiH? – Vad Nördar Du i Helgen?”

  1. Denna helgen blir det Star Wars för hela slanten! För fjärde (eller femte) gången ska jag och mina Star Warsnördarkompisar köra maraton. Från lördag eftermiddag till söndag förmiddag. Det finns inget bättre sätt än att titta på alla filmerna i sträck för att förstå sig på allt som händer. Och varje gång upptäcker man något nytt man inte tidigare sett!

  2. Eftersom jag faktiskt inte har sett det tidigare tänkte jag dra ett The Walking Dead-maraton och se alla avsnitten. Efter allt bra man har hört om serien är jag fruktansvärt rädd för att bli besviken. Men jag hoppas på det bästa!

  3. Ska försöka hinna med att läsa färdigt Batman Hush och se till att fixa mitt problem med grafikdrivrutiner så att jag kan spela färdigt Dragonborn dlc’n till Skyrim

  4. Mass Effect till PS3 nu när trilogin har kommit dit. Måste ju se vad “all the fuss is about”. Än så länge har vi haft lite försvunna röster och ett oerhört irriterande minispel för a dechiffrera (autofail?). Några tips ang minispelet?

  5. Sweet! Men jag har aldrig pratat “varmt” om Omega. Det var ett ganska ansiktslöst DLC förutom den nya karaktären som slavades bort. //Hedlund

Comments are closed.