Nördigt.nu streamar Playstation Meeting 2013 LIVE!

PSM2013 - NördigtInatt förväntar vi oss allihopa att vi ska få se Playstation 4/Orbis och dess spel för första gången. Nördigt.nu kommer att ha en stream här i bloggen så du kan följa hela eventet!

Vi kommer INTE att livekommentera (det är många som frågat om det, men inget vi kan göra i nuläget, tyvärr) men vi kommer allihopa sitta klistrade framför skärmarna här på bloggen, på FB och på Twitter

Pepp?

4 thoughts on “Nördigt.nu streamar Playstation Meeting 2013 LIVE!”

  1. Iofs, men samtidigt tycker jag inte man ska döma ut en ny konsol bara sådär. För med ny prestanda så kommer också nya möjligheter. tex spel som MASS EFFECT, UNCHARTED, ASSASSINS CREED, RED DEAD, ARKHAM MED FLERA skulle nog inte ha kunnat göras på ps2/xbox generationen. Så jag är iaf PEPP på att få se vad sony har kokaihop 🙂

  2. Sant, tyvärr har Sony inte det bästa rycktet när det gäller kraft per krona. I alla fall har jag fått för mig det. Jag är dock intreserad av vad dom kommer att skryta med.

Comments are closed.