VNDiH? – Vad Nördar Du i Helgen? (+ att du kan hitta nya nördvänner)

VNDiH?

Många av de fantastiska nördarna som följer oss tycker inte att 3 timmar är tillräckligt med podcast varje vecka. Och ska vi vara helt ärliga mot oss själva så skulle ju vi som driver den här siten kunna prata om nördiga saker 24/7, för det finns SÅ mycket bra grejer!

Kolla bara på den här helgen! Vi ska spela Crysis 3, Metal Gear Rising: Revengeance, Tomb Raider, Civ 5 och mycket mer! Sen vill vi hinna med att kolla extramaterialet till Skyfall, klämma ett (eller sju) Dr. Who-avsnitt samt gräva oss vidare ner i något magiskt comicsträsk.

Det som är kärnan i det här inlägget är dock:

Vad nördar DU i helgen? Berätta!

Dessutom uppmanar vi dig att använda bloggen och vår STEAM-grupp till att hitta nya nördar att umgås med! Ragga spelvänner eller polare att högläsa med! Use us!

Trevlig helg!

10 thoughts on “VNDiH? – Vad Nördar Du i Helgen? (+ att du kan hitta nya nördvänner)”

 1. Blir till att läsa vidare i DC Showcase presents: Batgirl. Över 500 sidor samlade serier med Batgirl från 70-talet. Tänkte även ta tag i volym 11 av The Walking Dead, se vidare på Chuck, ta en titt på den efterlängtade Skyfall på Blu-ray samt spela Borderlands 2!

  Reply
 2. Warhammer 40k turnering i Helsingborg, med ett gäng goa spelare. Underbart att återuppleva konventskänslan man hade för 20 år sedan.

  Reply
 3. under helgen skall jag:
  läsa ikapp Invincible
  Läsa ikapp Fanboys vs. Zombies
  Se vidare på Star wars: the Clone wars-serien

  läsa Färdigt storm of swords
  avsluta mitt parti av Endless Space
  Avsluta mitt parti av Civ 5
  avsluta min andra genomspelning av Dishonored
  samt spela några partier av Dominion.

  Reply
 4. 3 timmar är mer än tillräckligt. Jag kan förstå personer som inte har jobb kan tycka att det är för lite, men dom som har tycker det kan bli lite jobbigt. Om ni tycker poden är förkort så ladda ner en annan pod då.

  Reply

Leave a Comment