THIS YOU GOTTA SEE: Will Wheaton berättar vad en nörd är

En nybliven mamma bad nyligen allas vår Will Wheaton att skicka ett meddelande in i framtiden till hennes dotter om VARFÖR det är magiskt att vara en nörd.

Will satte förmodligen fingret på varenda punkt. Det finns en möjlighet till tårar mot slutet. Vackert.

Filmat på Calgary Comic & Entertainment Expo.

2 thoughts on “THIS YOU GOTTA SEE: Will Wheaton berättar vad en nörd är”

  1. Finns möjlighet till tårar genom hela.
    Lite sent jag vet men jag upptäckte aldrig att jag var en nörd för jag har alltid varit det och i mitt huvud har det alltid varit okej men uppvuxen på landet på 90-talet så var kände man säg ganska ensam och det hänger väll kvar att man inte har någon att dela det med…
    Fantastiskt vackert och jag tycker att alla borde se detta för att förstå. Att vi som gillar lite udda saker som spel kanske mer förr än nu. Idag kanske jag skulle ge anime eller serietidningar som exempel. Vi älskar bara det vi gör välldigt mycket. Kanske lite väll mycket ibland =D

Comments are closed.