VNDiH? – Vad Nördar DU i Helgen?

Slender Man

Vi kan nästan garantera dig att varken Bengtsson eller Hedlund spelar Slender Man-spelen. Däremot finns det stora chanser att Berglöf frisknat till och hoppar in i StarCraft igen och att Kjellin biter tag i de Gears Of War-comics han lånat av Hedlund (man vill ju inte hamna på ett Excel-ark).

Och det är lite av en långhelg i.o.m. Kristi flygare, så berätta gärna för oss:

Vad nördar DU i helgen?

Kock & Spirk?

7 thoughts on “VNDiH? – Vad Nördar DU i Helgen?”

  1. Cutthroat Caverns och kanske Star Trek Into Darkness om det hinns.

    Vart sjukt pepp på Cutthroat caverns när Tove pratade om det sist, ett kort-rollspel som man inte behöver läsa en hel bibel för att komma igång med och som går att förklara och spela med “vanliga” människor och inte tar allt för lång tid.

    Har inte hunnit spela det med någon än dock 🙂

  2. Tänkt försöka ta tag i min backlog. To the moon just färdigt. Tomb Raider och Dishonored ligger med där bland andra. Vill fastna för Kotor 1/2 igen också. Candy box har dock snott oförtjänt mycket tid. xD

  3. Starcraft och Injustice, ta tåget till Stockholm för att se Bruce Springsteen och göra ett besök på SF-bokhandeln för att inhandla nya comics. Sedan titta ikapp Game of Thrones som jag ligger efter med att sett på.

  4. Blir nog en del Starcraft 2 som vanligt. Har dessutom grottat in mig i Torchlight 2 med en massa roliga moddar.

Comments are closed.