VNDiH? – Vad Nördar DU i Helgen?

VNDiH? Metro: Last Light?Vem kom på att helgen bara innefattar lördag och söndag och kanske lite fredagkväll på sin höjd? Vi borde allihopa göra som norrmännen och dra hem från jobbet vid 15-tiden och bara njuta av en comic istället.
Men om vi ser det från den ljusa sidan så är det ju ett faktum att helgen är här!

Berglöf ska se Lincoln, Bengtsson ska spela METRO: Last Light, Hedlund ska fightas i Injustice: Gods Among Us och Kjellin ska fortsätta att överleva Superior Spider-Man. Det gör ont att se vår comicsexpert lida.

Däremellan kanske det ska lapas lite sol. Hedlund har fortfarande vinterpälsen på sig.

MEN! Nu till den viktigaste frågan:

Vad Nördar DU i Helgen?

HELGMUSIK! (spelas på egen risk).

9 thoughts on “VNDiH? – Vad Nördar DU i Helgen?”

  1. Starcraft 2 och Torchlight 2. Samt fortsätter läsa Ultimate Spider-man. Kanske även börjar titta på Sherlock om sambon orkar och vill.

  2. Kommer troligen bara bli en massa kod-“knackande” i helgen. Kanske koda på något spelrelaterat, men det är hemligt.

  3. Ska äntligen klara alla dlcn till ME3. Sen håller jag på och spelar igenom Dragon Age på min PC. Har klarat dom på Xbox men alla säger att dom ska spelas på PC så här är jag. Sen ska jag peppa för Xboxreveal!!!!

  4. blir lite bioshock på pc:n sen borde det lite da vincis demons, och jag borde verkligen köra ut mass effect 3( har haft den sen den kom ut men inte kört klar de på 360:n, blir sommarens uppgift att köra ut den)

Comments are closed.