VNDiH? – Vad Nördar DU i Helgen?

GRID 2, någon?Wroom, wroom! Så var ännu en vecka förbi och helgen är här! Och visst, en del tid går till att umgås med barnen, pussa på sin älskade eller bara ta en promenad i skogen. Men det finns säkert minst 1,5 min över till något nördigt!

Hedlund ska spela GRID 2 för recension och se After Earth ihop med Berglöf. Bengtsson ska fortsätta scanna Tumblr efer möjliga bevis på att Moffat inte fuckar upp saker och ting ännu mer och Kjellin har en skämshög med comics som heter duga.

Men allt detta är helt oväsentligt! Det här blogginglägget handlar om DIG!

Vad nördar DU i helgen?

5 thoughts on “VNDiH? – Vad Nördar DU i Helgen?”

  1. Jag ska fortsätta mitt äventyr i Chrono trigger, och sen lite super metroid på det!

  2. Borderlands 2 och lite Fifa, kanske lite Battlefield också, man vet aldrig 🙂

  3. Den brittiska sci-fi serien Outcasts som jag fann av en slump på Netflix har nördats i helgen 🙂

Comments are closed.