HEDLUND: Omkast av gäster och grymma bokningar

Hedlund

Hola nörds!
Jag måste och vill meddela att vi planerat om lite bland gästerna.

E-sportsoraklet, shoulderpadsfanatikern och hypernörden Ina Bäckströms besök hos oss skjuts fram till efter sommaruppehållet (augusti). Detta eftersom både Bengtsson och Kjellin är borta denna vecka. Bäckström ville gärna hänga med hela gänget och vi ville få ut så mycket som möjligt av intervjun, därav flytten.
Denna vecka kommer showen istället byggas upp av en rejäl korvfest. Det blir jag, Berglöf, Mats “Bokhyllan” Nylund och Niklas “Lill-Löfet” Berglöf som håller i mikrofonerna. Jag har ingen aning om var det kommer att sluta.

Jag kan dock glatt meddela att vi bokat in två andra gäster för juni månad. Jag är stolt, pepp och glad över att kunna meddela att vi bokat in Fredrik Wester, chefen för Paradox Interactive och Gamersgate, samt allroundnörden och f.d. Lolitan, Maria Sjöberg. Mer info om deras gästande kommer senare!

Tack för att du tog dig tid att läsa, återgå till måndagen!

//Hedlund

1 thought on “HEDLUND: Omkast av gäster och grymma bokningar”

  1. Ni borde snacka med Jonas och Emil från sweclockers.com och ha med dom i podden. Dom är några riktigt härliga nördar (ha helst med båda samtidigt, dom är en grym combo).

Comments are closed.