EP31 – Del 1: Den om EA, Ubisoft, Sony, DRM och Nintendo på E3 2013

E3 2013Den här veckan har påmint väldigt mycket om tiden då vi drev vår förra podcast, RadioGamer. Det har handlat om spel, spel, spel, spel och spel. Helt underbart!

Som du kanske redan förstått så vilar våra comics, filmer och TV-serier denna vecka till förmån för E3 2013. Veckans podcast är uppdelad i två filer. Den första kommer här och innehåller vår sammanfattning av hela E3 2013. Vilken presskonferens var bäst, vilket spel fångade våra hjärtan och vilken konsol ser mest intressant ut av PS4 och Xbox One? Vi fokuserar på EA, Ubisoft, Sony och Nintendo.

Den andra filen innehåller inspelningen från vår livesänding under Microsofts presskonferens och sammanfattningen av våra intryck därifrån.

Klart som korvspad, va?

Ladda ned och låt alla intryck från E3 2013 sjunka in samtidigt som vi fyller dina öron med nörderi och idioti. Med andra ord så är det torsdag igen.

Trevlig lyssning!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

2 thoughts on “EP31 – Del 1: Den om EA, Ubisoft, Sony, DRM och Nintendo på E3 2013”

  1. Gud vad fjantiga ni är som är tvungna att hitta varje liten småsak att kritisera Sony och Playstation för. Ni sitter och spekulerar att Sony ska våldta oss alla med hänvisning till en skvallertidning och pratar om det som att det är sanning. Microsoft har gjort bort sig så fruktansvärt mycket, dels med DRM (Som jag är 100% säker INTE internet kommer glömma och att Sony inte kommer göra samma sak), dels med att om du inte har internet så köp en 360, och att Xbox inte ens kommer släppas i alla länder utan endast 21 länder…

    Bara för att Microsoft har gjort bort sig totalt så behöver ni inte leta efter saker att pissa på Sony med en nästan otäck frenesi.

    Nej. Bra avsnitt förutom just det att ni verkar vara helt desperata efter att inte kritisera Xbox för mycket men om ni skulle råka göra det så måste Sony få lite skit också.
    Tråkigt.

Comments are closed.