VNDiH? – Putsar du på din Iron Man-tatuering?

Look at that.Visst kommer det att nördas i helgen. Vi kommer spela klart The Last Of Us, remixa minnen i Remember Me, bita i nya lösnumret av TWD och kolla extramaterialet på blu-ray-utgåvan av Hitchcook. Hedlund, Berglöf, Bengtsson, Kjellin – Alla har vi att göra.

Men den som ända slår oss i nördighet (med hästlängder) är lyssnaren Markus Thuresson som just skaffat sig en Iron Man-tatuering.. Det räcker med att han tittar på sin underarm i 12 sekunder så är han den största nörden vi känner till under lördag och söndag.

Geez. Tack för att du skickade bilden på FB till oss! Hedlund funderar nu på att tatuera in ett X2000 längs låret. Awful.

Nu till frågan: Om du inte tatuerar dig – Vad nördar DU i helgen?

5 thoughts on “VNDiH? – Putsar du på din Iron Man-tatuering?”

  1. Jag och sambon ska lira sista Episoden av Walking dead, samtidigt som The last of us ligger snällt och väntar!

Comments are closed.