EP32 – Den oorganiserade med The Last Of Us, Death Comes To Pemberley, We Come In Peace, Kerbal Space Program, Superman Unchained, Säsong 3 av GoT och skinngubben Fredrik Wester.

[NÖRD:IGT] EP32

Luktar det inte lite sill, potatis och ägghalvor med kaviar på? Är det jul redan? Låt oss fira! Det är torsdagen innan midsommar och lagom till den korta ledigheten och nubben så serverar vi dig en ny episod av landets kanske geekigaste podcast.

Och allting börjar ypperligt eftersom vi gästas av Fredrik Wester, VD på Paradox Interactive och en av de personer i svenska spelbranschen som har stora visioner samtidigt som han är väldigt frispråkig. Vänta bara till delen där han pratar DRM och nästan avslöjar att PS4:an kanske kommer att få en trollkarlar-i-kåpor–som-pratar-låtsas-svenska-uppföljare. Du får dessutom reda på varför Wester heter” Skinngubben” när han spelar LoL.

Efter det är det lite oordning i showen eftersom inte alla var på plats samtidigt. Det du kan vara säker på är att Spelmässigt innehåller denna episod recensionen av The Last Of Us och Mats Nylunds (he’s back) tankar om Kerbal Space Program.

Comicsmässigt snubblar Hedlund runt i DC-träsket och pratar om Scott Snyders senaste påhitt ihop med Jim Lee, Superman Unchained, samt Batmans nya story arch, Zero Year. Han ger dig även en liten rapport från SciFi-konserten We Come In Peace.

We Come In Peace - Konserthuset i Sthlm

Och TV-seriemässigt får Britt-Britta Bengtsson köra Britt-Bingo på ansikten när hon delar med sig av nyheten om Death Comes To Pemberley.

Tack och förlåt för röran! Ha nu en fantastisk midsommar!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

3 thoughts on “EP32 – Den oorganiserade med The Last Of Us, Death Comes To Pemberley, We Come In Peace, Kerbal Space Program, Superman Unchained, Säsong 3 av GoT och skinngubben Fredrik Wester.”

  1. Äntligen pratar ni kerbal! Underbart spel där jag kan sitta timmar utan att något egentligen händer. Lite som Euro truck 2 🙂

  2. Fan vad underbart att höra Fredrik Wester prata om att lyssna på hardcorefansen! Själv har jag suttit en del på EA’s NHL forum och skrivit en hel del och man blir förbannad när man läser deras moderatorers åsikter och utvecklarnas egna åsikter. Det dom säger på det officiella forumet för NHL är att EA anser att de flesta som är på deras forum är troll och näthatare och dom bryr sig inte om dem. Utan de söker feedback från andra ställen och på andra sätt…

    Då börjar man ju undra varför de har ett forum ens, om de inte vill lyssna på de som lägger ner egen fritid i att sitta och skriva önskemål och klagomål till dem själva.

    Men det är väl en av anledningarna till varför Paradox är älskade och EA är det första företaget som blivit utsedd till värsta företaget två år i rad…

    Hälsningar från Norra Västerbotten! Hata Löven!

Comments are closed.