1 thought on “HEDLUND SPELAR: Första minuterna av Ducktales Remastered [UPPDATERAT]”

  1. Vågar nog påstå att remastered inte innebär att detta är det gamla spelet, snarare än nyversion av konceptet. Om jag inte är helt ute på vischan och cyklar så utspelar sig första banan i originalspelet i typ Amazonas djungler. Med det sagt blir jag lite sugen att testa detta då jag spelade en jäkla massa Ducktales när jag var barn. Vad gäller videorecensionen, tycker jag att du ska fokusera mer på spelandet och mindre sidosnack. Jag gillar förvisso att lyssna på dig, men när det kommer till en sådan här video tittar jag på den för att få se själva spelet och när du står och stampar på samma fläck för att du är upptagen med en anekdot är det lätt att jag som tittare blir rastlös och sitter “jajaja, kom igen nu”. Good work though, fortsätt gärna med videorecensioner så man kan få sitt lystmäte fyllt med Nördigt även under sommaren =)

Comments are closed.