INFÖR EP35: Dags att rota i e-postsäcken

E-post madda fakkaDen här veckan har du chansen att få med en åsikt, en tanke, en fråga, en önskan eller en nördberättelse av episka proportioner! Vi ska nämligen kolla i vår mailbox!

Vi tittar förvisso alltid på all e-post vi får och svarar på så mycket vi hinner, men den här gången ska vi kolla lite extra för att se om det är något som är podcast-bart!

Så har du något på blodpumpen, hojta på oss! Antingen genom mail eller genom att kommentera här nedanför!

Anonyma frågor lågprioriteras. Vi gillar människor, nämligen.

3 thoughts on “INFÖR EP35: Dags att rota i e-postsäcken”

 1. jag vill bara säga att jag verkligen gillar det ni gör. och att ni är väldgit roliga. jag ber om ursäkt om jag svamlar medans jag skriver det här. sen vill jag säga en sak till hedlund du är galen.

 2. Hej nördar!
  I helgen gick slutet av dota2-turneringen “The International 2013” av stapeln i Seattle där svenska Alliance tog hem en seger och 9,3 miljoner kronor.
  Själv följde jag turneringen med stort intresse och kom på mig själv med att sitta och vråla framför datorn som en riktig fotbolls huligan (sär-troll). Har aldrig tidigare förstått polarna som blivit så upphetsade över att det är vm, em eller os i deras egen favoritsport och jag har haft inställningen “det är väl roligare att utöva sporten själv än att titta?”. Nu har jag iallafall fått upp ögonen för e-sport och förstår hur kul det är att kunna se professionella utövare kämpa i en “sport” som du själv brinner för. Kanske låter lite barnsligt, men jag ville iallafall dela med mig lite.
  Tyckte för övrigt att det var ett väldigt trevligt initiativ av TV6 att sända finalerna här i Sverige!
  Nu till frågan: Vad är eran syn på e-sport? Finns det plats för e-sporten hos Svensson, eller är hardcore-gamers fortfarande asociala basement dwellers i folks ögon?
  Personligen tror jag att det kan ta lång tid innan e-sport kan bli accepterat, men jag håller tummarna och hoppas kunna se nästa års turnering live.
  Tackar så jättemycket för Sveriges tveklöst bästa podcast, ni förgyller mitt nördiga liv på så många sätt.
  Pusshej från Niklas Fransson.

 3. Hej nördar! 🙂
  Ville bara säg ett allt försenat tack till att börja med, för att ni fått mig att förstå att jag är en nörd! Det var ett tag sedan nu som jag förstod det, redan i er förra podcast. Då insåg jag hur mycket jag älskade att grotta ner mig i de sakerna som jag älskade och få prata med andra nördar om det också som älskar samma saker som mig! Ni var en stor del till den uppenbarelsen om man ska säga så och jag har er att tacka för så mycket! Sen har jag en snabb fråga och det är vad som just nu intresserar er mest efter alla 180:s som Microsoft har gjort sen E3, är det PS4 eller Xbox one? För mig är det PS4, älskat Sony och playstation ända sen jag var liten till den 17-åriga grabb jag är nu och det kommer inte ändras! All min nördkärlek till er och alla lyssnare! 🙂

Comments are closed.