EP39 – Den med dystopier, Lost Planet 3, Killer Is Dead, Rayman Legends, Robocop, The 3D Man och Boel Bermanns debutroman Den Nya Människan.

EP39!Vi tycker att podcastsformatets styrka är att du lyssnar på dina egna villkor, det finns ingen satt tidsram och att den oredigerade, naturliga konversationen kan bli helt magisk med rätt grupp av människor.

Boel Bermann tillhör definitivt typen av personer som passar bra i en podcast. Och vi blev överlyckliga när hon gick med på att förvandla podcasten till en ljudbok genom att läsa högt ur sin debutroman i veckans avsnitt. Det är inget annat än episkt.

Och precis där börjar vi showen: med att prata med Boel om hennes nysläppta bok Den nya människan. Du kan läsa allt om boken på Boels hemsida.
Efter det glider vi in i Diskussionen och vurmar i dystopier, Bermann är nämligen lite av en expert på ämnet!

Boel läser högt och vi mysryser.Därefter biter vi tag i Filmdelen och Kjellin knyter ihop den med dystopisnacket genom att minnas Robocop från 1987 samt kommentera den nya trailern till rebooten med Jeol Kinnaman i huvudrollen.

Efter det kör vi Speldelen och Hedlund och Berglöf försöker så gott det går att överleva genom recensionerna av Lost Planet 3 och The Killer Is Dead.
Tack och lov så avslutar Bengtsson hela segmentet med att hylla Rayman Legends!

Vi rundar av med Comicsdelen där Kjellin ska försöka försvara några av de sämsta comicshjältarna som någonsin skapats och TV-seriedelen där Bengtsson pratar … Dr. Who! Who knew? The Doctor you say? I SAAAAY! *monokel*.

Tack och förlåt och trevlig lyssning!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

6 thoughts on “EP39 – Den med dystopier, Lost Planet 3, Killer Is Dead, Rayman Legends, Robocop, The 3D Man och Boel Bermanns debutroman Den Nya Människan.”

  1. Blev lite ledsen att ni inte nämner den kanske bäst beskrivna dystopiska framtidsbilden, Brave new world (Du sköna nya värld) utav Aldous Huxley. En värld där människor är förslavade utav det som vi älskar allra mest. Vi frånhålls inte nyheter, de viktiga nyheterna dränks i tonvis av oviktiga nyheter. Böcker censureras inte, för det är ingen som läser böcker ändå.

  2. Ska ni inte prata om Splinter Cell: Blacklist snart? Eller var det inte till någon belåtenhet? Hittills så gillar jag spelet, har dock inte hunnit testa multiplayer än där spelet lär vara ännu bättre.

  3. Ursäkta min petighet, men det känns ändå som rätt podcast att kommentera felstavningar i. Jag fick märkliga bilder i huvudet när ni skriver att Tove recenserar Rayman Ledgends.. Är månne Heath Ledger med på ett hörn?

Comments are closed.