5 thoughts on “Hedlund Spelar: Pro Evolution Soccer 2014”

  1. vilket skämt! är det här simulatorsöndag? Portugisen till höger i början är förövrigt Meireles. Som gammal FM-räv kan jag säga att Martin Olsson har varit vit som kokain så länge jag har spelat den spelserien också. Undrar om det finns ngn databas med spelarskinns som flera utvecklare använder?

    Spelet får plus för det dynamiska och aktiva försvarsspelet från NPCerna.

  2. Om du provar att stanna upp och andas i 2 sek och sen läsa vad som står i titeln på blogginlägget, i titeln på videon, i texten och sen lyssna på vad jag faktiskt berättar så framgår det rätt klart att detta inte är Simulatorsöndag. //CH

  3. Om du provar att stanna upp och andas i 2 sek och sen läsa vad som står i titeln på blogginlägget, i titeln på videon, i texten och sen lyssna på vad jag faktiskt berättar så framgår det rätt klart att detta inte är Simulatorsöndag.

    Intressant att stackars Olsson är vit i andra spel också. Illa. Riktigt illa. De hade aldrig i helvete gjort en vit spelare svart av misstag. Eller? //CH

  4. sorry för förvirringen, vet att det inte var simulatorsöndag men jag ville på ngt sätt få fram att det hade obehagliga kvalitetslikheter med bungyjump simulatorns, m.f., fysik och menyutseende. detta kunde ju i efterhand framförts på ett tydligare sätt:)

  5. Nja, du har lite fel nu. PES har faktiskt varit bättre än FIFA på att ha riktiga ansikten på spelare. Dom har alltid haft ansikten på spelare som är mindre kända till och med. Jag tror att man bara behöver gå tillbaka till pes 2013, så kan man se att i princip hela Sveriges landslag har ansikten, till och med okända spelare som Adam Johansson, Wiland, etc. Listan kan göras lång. Det är pga den nya motorn som PES har så dåligt med ansikten i 2014. Dom behövde göra om alla från scratch, och därför så har bara dom lite mer kända spelarna ansikten nu. Har dock släppts en patch nu häromveckan som adderade runt 800 ansikten. Vet inte om det kommer mer. Däremot så har dom ju haft det svårt med licenser, det kanske var det du menade. Fast det har inte riktigt varit något problem iom att det finns moddar.

Comments are closed.