Simulatorsöndag: Surgeon Simulator 2013

Nödnumret 112 ska man inte ringa i onödan. Hela denna inspelning är dock ett gränsfall. Nått är ju fel, det står ju klart.
Risken finns att du drabbas av hjärnstillestånd om du tittar på hela videon. Kom inte och säg att vi inte varnade dig.

Tack och förlåt!

//Hedlund & Nylund

1 thought on “Simulatorsöndag: Surgeon Simulator 2013”

  1. Älskar det här spelet! Vi körde det på ett LAN förra året och då tävlade vi om vem som kunde klara hjärtoperationen snabbast och med minst blodförlust. Min session var längst, jag stack mig på hallucinogensprutan tre gånger och tappade i princip allt jag använde i patientens kropp. Stressigt och stundvis frustrerande men med 6 pers som tittade på och hejade klarade jag det till slut!

    Tyckte det var jättekul att se er spela och skrattade högt några gånger 🙂

    Reply

Leave a Comment