EP60 – Den med sentimentala känslor kring DVD:er, Fortunately, The Milk, Lightning Returns, Cut The Rope 2, Octodad och farliga saker genom tiderna

20140227-092226.jpg

Det är torsdag, klockan är #efter10 och här är EP60, gott folk – Vilken vacker kombination.
Gör dig redo för ett ganska typiskt avsnitt av [NÖRD:IGT], innehållande geekighet och dumheter. Mest dumheter.

Vi startar showen i en Diskussion kring DVD:er och hårda, fysiska kopior. Hedlund har renoverat huset i helgen och i samband med det rensade han ut gamla filmer ur samlingen. Men hur rensar man? Vad är kriterierna för att en film ska få stanna?

Därefter kliver vi naturligt in i Filmdelen med att prata om den nya trailern för Godzilla som fortfarande får den filmen att se lovande ut (varning för båttuta). Vi pratar också om Seth Rogens nyligen annonserade film, Console Wars.

Efter det ramlar vi in i Comicsdelen och Kjellin tipsar om … en bok? Fortunately, The Milk. Av Neil Gaiman. Approved.

I Speldelen pratar Bengtsson om Lightning Returns, Kjellin om Cut The Rope 2 och Hedlund (tillsammans med Bengtsson) om Octodad.

Vi avslutar veckan i TV-seriedelen där nyheten om Heroes Reborn knappast får någon att skutta. Men det är värt ett snack i alla fall.

Tack och förlåt!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

1 thought on “EP60 – Den med sentimentala känslor kring DVD:er, Fortunately, The Milk, Lightning Returns, Cut The Rope 2, Octodad och farliga saker genom tiderna”

  1. Hej Nördigt. Tror starkt på nya Godzilla filmen. De båda trailers som finns till filmen tyder på en mörkare och mer skräckfylld stämning än Roland Emerichs disneyfierade familjematiné från 1998. Och att sen Bryan Cranston från Breaking bad är med kommer ju inte göra filmen sämre precis. Längtar till Maj. Med vänlig hälsning Magnus Lindberg

Comments are closed.