EP61 – Den med Banished, Mr. Hubolt, Everything or Nothing, The Monuments Men, House Of Cards S2, True Detective och Oscargalan 2014

20140306-094206.jpg

Det här är nog första gången en person pryder podcastomslaget med två bilder på sig själv i olika sammanhang. Grattis Kevin Spacey, du får en Mats-Säl för det! Och DU får EP61 av den här podden!

Vi startar showen i Speldelen där Bengtsson kryper in i indiehörnan och pratar om Banished. Sen tar Kjellin upp all info om det nyannonserade Batman Arkham Knight.

I TV-delen pratar Hedlund och Niklas “Lill-Löfet” Berglöf om säsong 2 av House Of Cards och lite True Detective – och de lyckas undvika spoilers ganska bra!

Sen kommer veckans stora pusselbit: Filmdelen. Där pratar Bengtsson om Mr. Hublot, Berglöf snackar The Monuments Men och Lill-Löfet sammanfattar Oscargalan 2014. MASSIVT!

Tack och förlåt!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

7 thoughts on “EP61 – Den med Banished, Mr. Hubolt, Everything or Nothing, The Monuments Men, House Of Cards S2, True Detective och Oscargalan 2014”

  1. Ironin i att Kjellin för rådissar “fucking DC” när han tror att han blir Zatanna och sen smälter totalt så fort han nämner Arkham Knight…

  2. Det överlägset bästa i avsnittet var ändå hur man hörde Peters desperation när han försökte få de andra att fokusera på att avsluta podden. Skrattade länge och hjärtligt vid knorren. Made my day Peter!

  3. Öh, fast det är ju stor skilnad på DC Comics och Arkham-spelen – på samma sätt som att jag gärna äter Vesuvio, men hatar Hawaii (frukt i mat, blä). Båda är ju pizza liksom. Så jag köper inte din ironi. Puss hej 🙂

  4. *ligger i fosterställning med min kopia av Long Halloween i famnen, hårt knutna nävar och hulkar fram..* Men jag vill ju bara ha en åsikt om Long Halloween. Är det för mycket begärt? Förtjänar jag, som trogen lyssnare sen ep. 12 inte det? En pytteliten åsikt bara? En mening bara? Okej? *hulkar vidare*

  5. Förstår inte riktigt denna hysterin över Orange is the new black i podden. Visst det är en bra serie men sen skiljer sig våra åsikter åt. Det var ingen säl varken sälsäl, mats, sushi eller valross-säl till skillnad från House of cards som jag däremot tycker förtjänar säl både för första och andra säsongen.
    Mitt problem med Orange som tar ner det något snäpp är att det dramatiska inte gifter sig med humorn de försöker sig på.

    Angående Long halloween kan man ju börja undra om det är medveten trollning på hög nivå eller om bara Kjellin faktiskt inte fått arslet ur vagnen och läst. Lite synd herrn är fanboy av rang. Finns mycket bra från DC, new 52 Aquaman exempelvis är en riktig höjdare som säkert går många förbi.

Comments are closed.