Inför episod 62: Malin Söderberg gästar

malinsHedlund är ute på äventyr och kan dessvärre inte medverka i morgondagens episod. Men frukta icke! Vanne Dupo fyller hans plats och dessutom får vi besök av den eminenta Malin Söderberg! Malin känner ni kanske igen som tidigare skribent på Svampriket.se. Där stod hon bland annat för många vassa och humoristiska krönikor och inte minst den vitsiga parodin av SVT:s inslag på Gamex 2011.

Numera arbetar hon inom svenska spelbranschen, men gästar Nördigt allra främst som Marvel-fantast, Dragon Age-konnässör, Sherlockian, Whovian och Hiddlestoner. Ställ era frågor till henne i kommentarsfältet!

2 thoughts on “Inför episod 62: Malin Söderberg gästar”

  1. som en fellow Marvel-fantast har jag fyra frågor:

    1. Har du (eller Peter för den delen) läst MARVELS? isåfall vad tyckte du/ni? det är nog en av mna absoluta favoritserier.

    Har du (eller Peter) läst “Nomad: Girl without a world”? och isåfall, vad tyckte du/ni?

    2. Vad tycker du om Moon Knight. både den gamla, nya, och Bendis-versionen.

    3. Vilket är ditt favorit crossover-event inom marvel-universumet.? tex. Fear itself, Civil war, House of M,etc.

  2. Jag saknar Malin i svampriket. Hon var alltid så bra på att visa på alternativ kring genus och hbtq i spelvärlden, särskilt i svamppodden. Jag vill veta hur hon tänker kring att jobba med sånna frågor nu när hon själv är i spelbranschen.

Comments are closed.