EP66 – Den om original vs. adaption, Outcast HD reboot, Professor Layton vs. Phoenix Wright, VM i World of Tanks och Game of Thrones S04!

Photo 2014-04-09 09 34 25I veckans avsnitt med Bengtsson, Nylund, Lill-Löf och Kjellin diskuteras det original vs. adaption och vi omvärderar den gamla frågan om huruvida boken alltid är bättre än filmen. Intressant diskussion med mycket input från The [NÖRD:IGT] Community, tack alla!

Ett par filmnyheter från yttre rymden om Star Wars och Battlestar Galactica synas även i förbifarten.

På spelfronten är mini-Berglöf helt eld och lågor inför Kickstartern av gamla PC-spelet Outcast från 1999 som är på väg att få en HD-reboot. Tove har spelat äventyrspusslet Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney3DS och Mats har full koll på VM i World of Tanks som gick av stapeln i Warszawa.

Avslutningsvis i TV-träsket analyseras starten av Game of Thrones säsong 4. Varning för fett med spoilers!

Tack & förlåt & Puss Hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

3 thoughts on “EP66 – Den om original vs. adaption, Outcast HD reboot, Professor Layton vs. Phoenix Wright, VM i World of Tanks och Game of Thrones S04!”

  1. Vad har hänt med Hedlund och Berglöf? Låter lite mystiskt att det enda man har hört av Hedlund är ett skrivet meddelande om att han ska sluta och Berglöf har bara försvunnit utan ett ord!

    Har ni en ond plan att ta över världen och de upptäckte den?

    Gav de sina liv för att rädda världen? (jag antar att ni är den riktiga världens Avengers i så fall)

  2. Hmm… Skriver med signaturen Skedlund.

    Antingen så är det någon annan än Hedlund som har tagit hans identitet eller så är det ett hemligt meddelande från den riktiga Hedlund som försöker säga något till oss alla… Mysteriet tätnar…

Comments are closed.