EP68 – Den om nördstil, Moebius, Raven’s Cry, DA:I, The Amazing Spider-Man 2, The Wind Rises, Fargo på TV, Tove vs. Moffat, Westeros-rapport no.3 och #bergloflives

Photo 2014-04-23 21 14 48Veckans avsnitt bjuder på en riktig skräll! Förutom att panelen denna vecka består av Bengtsson, Kjellin, Dupo & Nylund så medverkar till allas stora lycka äntligen the one and only Jonas Berglöf igen för första gången på länge! #bergloflives – kom igen Internet, få det att trenda!

Inledningsvis läser vi upp ett mysigt lyssnarmail från Seamus som kallar sig för Irlands enda [NÖRD:IGT]-fan. Invändningar på det? Därefter biter vi tag i veckans diskussion som ställer frågan “Hur visar du upp din nördighet?” genom klädstil etc.

I speldelen berättar Tove om Jane Jensens Kickstartade peka-klicka-äventyr Moebius och Mats får peppa lite inför kommande piratspelet Raven’s Cry. Dessutom får Tove dregla loss över Dragon Age: Inquisition som fått en ny trailer och ett släppdatum!

I filmväg har Peter & Vanne (#dupokjellin) sett både The Amazing Spider-Man 2 och Miyazakis sista Ghibli-film The Wind Rises. Som upplagt för nördlycka men mottagandet är rätt… vekt!?

Slutligen på TV-fronten berättar Mats om bröderna Cohens kultklassiker Fargo som konverterats till HBO-serie, Tove meddelar att hon suttit i samma rum som Steven Moffat under inspelningen av SVT:s Babel och vi spoilar skiten ur senaste Game of Thrones-avsnittet “Breaker of Chains“.

Och Berglöf då? Ja, han är Berglöf!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

5 thoughts on “EP68 – Den om nördstil, Moebius, Raven’s Cry, DA:I, The Amazing Spider-Man 2, The Wind Rises, Fargo på TV, Tove vs. Moffat, Westeros-rapport no.3 och #bergloflives”

 1. Jag älskar när nördigt snackar Game of thrones! Jag är helt ointresserad av att se på serien, men med hjälp av denna Podcast kan jag göra samma sak som jag gör med animéer som Naruto, som jag också är mildt intresserad av se eller läsa. Jag konsumerar så mycket spoilande jag bara kan, så att jag håller mig uppdaterad och kan prata med vänner om saken i fråga, utan att behöva ödsla tid på något jag inte har något större intresse av, och ändå kan ta del av snacket kring serierna, som jag faktiskt är intresserad av.

 2. Anledning till att The Amazing Spider-Man 2 inte har tjänat ihop sin budget än:
  När ni spelade in avsnittet (onsdagen den 23 va?) så var det mer än ett dygn kvar innan den hade premiär i New York. Efter denna veckan så får vi alltså betydligt mer rättvisa Box Office-siffror kring den filmen.

  Annars är jag också otroligt besviken på filmen. Behållningen för mig var Stone, Garfield och DeHaan. Framför allt DeHaan, som är en fantatisk skådespelare och kanske även en av Hollywoods snyggaste, Loki-vibbar (när han ser ut som sig själv då alltså).

 3. Lite sen in i matchen men ville endå ge tips på bra sida med nödiga
  t-shirts: http://dayoftheshirt.com/
  Jag har själv för många t-shirts. Fick order av min sambo att rensa ut gamla jag inte
  längre använder och fick ihop ca femtio stycken. Så nu har jag bara ca 60
  stycken kvar, lite av ett ilands problem kanske. 😐 (kan nämna att alla är
  upphängda i galgar så jag lät kan välja ut vilken man känner för just den
  dagen.)

  Fortsätt med underhållande show, den förgyller en annars lätt trist vardag.

Comments are closed.