EP72 – Den med Sir, You’re Being Hunted, Kiwuka, Godzilla, Järnvägsreklam, Space Battleship 2199, Westeros-rapport #7 och Hedlunds sista avsnitt

EP72

Det här är sista gången som jag (Hedlund) skriver ett avsnittsinlägg för en podcast med gänget som fyllt mitt liv med så mycket glädje och dumheter i drygt 4,5 år. Anledningen är såklart för att detta är mitt sista avsnitt som programledare i showen. Men det betyder inte att veckans podcast blev något annat än geekig!

Vi startar i Speldelen där Bengtsson och Nylund pratar om Sir, you’re being hunted och Lill-Löfet tipsar om Kiwuka.

Efter det hamnar vi i Filmdelen och pratar lite lätt om nya trailern för Interstellar, låter Lill-Löfet ta ton igen i och med recensionen av Godzilla och jag röstnördar kring dokumentären I Know That Voice.

I Comicsdelen handlar det om en bok, Johannes Tångebergs Järnvägsreklam (gissa vem som läst den).

Och slutligen landar vi i TV-delen där jag pratar om Space Battleship Yamato 2199 innan det är dags för den 7:e Westeros-rapporten.

Och sen är mitt sista [NÖRD:IGT] slut.

TACK för att jag har fått nörda, skratta, gråta, lära mig och uppleva så mycket ihop med Dig! Det har varit en ynnest – och nu är det dags för nya äventyr. Vill du läsa om mina nya äventyr så får du besöka 1man20voices.com.

MEN FÖRST:

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

1 thought on “EP72 – Den med Sir, You’re Being Hunted, Kiwuka, Godzilla, Järnvägsreklam, Space Battleship 2199, Westeros-rapport #7 och Hedlunds sista avsnitt”

 1. A Game of Thrones = Kampen om Järntronen
  A Clash of Kings = Kungarnas Krig
  A Storm of Swords = Svärdets Makt
  A Feast for Crows = Kråkornas Fest
  A Dance of Dragons = Drakarnas Dans

  You’re welcome! (jag ville inte veta detta heller)

Comments are closed.