EP71 – Den med Kodjo Akolor, Agents of S.H.I.E.L.D säsong 1, Silent Hunter Online, Monument Valley, och Westeros-Rapport #6

bildep71

Veckans episod av [NÖRD:IGT] gästas av ingen mindre än programledaren och radioprofilen Kodjo Akolor! Panelen, bestående av Kjellin, Bengtsson och Nylund, frågar ut Kodjo om alla hans nördiga intressen – och de är många. Kodjo berättar varför han tycker att Tolkien är tråkig, hur mycket han älskar koreansk film och vilka animeserier som är de bästa.

Efter intervjun med Kodjo är det show som vanligt. Vi benar i några nörduttryck som tas upp i ett underhållande lyssnarmejl.

I speldelen berättar sedan Tove om det konstnärliga och Escher-inspirerade mobilspelet Monument Valley och Mats får vurma för ännu ett udda simulatorspel – denna gång ubåtsspelet Silent Hunter Online.

TV-delen är fullsmockad den här veckan. Tove och Mats slår ett slag för sci-fi-thrillerserien Orphan Black och Peter berättar om den utannonserade och kommande Agent Carter-serien. Sedan djupdyker vi i och ger våra intryck av Agents of S.H.I.E.L.D, som precis har avslutat sin första säsong.

Avslutningsvis blir det också rapport från Westeros del sex, där vi spoilar och pratar om vad som hänt i senaste avsnittet av Game of Thrones, “The Laws of Gods and Men”.

Puss Hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

5 thoughts on “EP71 – Den med Kodjo Akolor, Agents of S.H.I.E.L.D säsong 1, Silent Hunter Online, Monument Valley, och Westeros-Rapport #6”

  1. Alltså helt sjukt! Mats såg mycket äldre ut än vad jag förväntat mig. Rösten låter som en ung 26-27-åringen men här såg han ut som den ålder han har. Rösten är ytterst vilseledande.

  2. Är en Google Hangout eller nåt liknande ett tänkbart alternativ för Västerås-rapporterna efter Nördigts säsongsavslutning?

Comments are closed.