EP74 – Den med XBox One, Doctor Who S08, Mighty Avengers och Comic Con Gamex

EP074
Förutom att vi i veckans avsnitt avslöjar den trevliga nyheten om att [NÖRD:IGT] självklart kommer att representera på plats på COMIC CON GAMEX 2014 i höst (mer info HÄR) så snackar vi om en hel del andra populärkultursfenomen!

XBox One lanserades ju nyligen äntligen i Sverige med… uteblivet buller och brak. Det snackar vi också en hel del om – och Robin Williams må ha gått ur tiden, men han odödliggörs av såväl alla sina insatser i film och TV, samt snart även i… World of Warcraft!

Tove & Mats ger sina inledande tankar om Doctor Who S08. Hur fungerar Capaldi egentligen? Niklas har nyheter om Minority Report som gör hoppet från stora filmduken till lilla TV-skärmen. Nyhets-Niklas har även senaste skvallret i uppföljar-träsket, med Dredd 2 och 23 Jump Street.

Dessutom ett kort litet serietips från Peter i form av Mighty Avengers samt lyssnarmail och samma gamla härliga idioti som alltid!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes