Inför EP75: höstens TV-säsong!

tvSommaren är kort och hösten är här. Men häng inte läpp för det, hösten innebär ju att du kan kura upp dig i TV-soffan istället och kolla på nya säsonger av dina favoritserier som sätter igång igen – och kanske en och annan ny serie!

Vad ser du fram emot i höst-tablån? Sista Sons of Anarchy-säsongen? Återkomsten av Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. – eller kanske vågen av nya DC-properties i form av The Flash, Gotham och Constantine?

I Episod 75 tar vi en titt på några av nytillskotten på TV-skärmen i höst, samt går igenom säsongspremiärerna som drar igång igen. Kommentera vad du tycker här i bloggen, eller på Facebook eller Twittra oss på @nordigt så vi får veta vad DU tycker!

13 thoughts on “Inför EP75: höstens TV-säsong!”

 1. Jag är nyfiken på Flash-serien, inte så väldigt hoppfull dock, men nyfiken 🙂
  I övrigt är jag sjukt nyfiken på hur 8e säsongen av Who kommer sluta upp, det känns som varje avsnitt är en egen del ur ett större pussel just nu.

 2. Väldigt nyfiken på hur Agents of S.H.I.E.L.D kommer se ut nu med tanke på hur förra säsongen slutade. Även rejält sugen på en ny säsong av Arrow.

 3. Jag ser fram emot Flash och Gotham som nya serier.
  De största jag ser fram emot är dock återkomsten av Supernatrual(!) och arrow. Började kolla igenom supernatural i sommras och såg alla 9 säsonger på 8 veckor (lite stolt är jag verkligen). Den fångade hela mitt hjärta och jag måste få veta vad som händer med Dean efter den största cliffhangern!!!
  Till arrow kan jag bara sammanfatta peppen med ett ord OLICITY!!!

 4. Tror jag är mest pepp på nästa säsong av Silicon Valley faktiskt. Mycket rolig och sympatisk serie. Osäker dock på om det är i höst säsong två har premiär eller om man får vänta ända till nästa år. Rekommenderas starkt för alla som har någon typ av inneboende nördighet och/eller vill få en insyn till hur det går till bakom kulisserna i Silicon Valley.

  Sedan är ju Dr Who en självklarhet. Synd bara att den övergripande plotten trycks upp i ansiktet på en som vanligt när Moffat skriver. Inga fiffigt undangömda Bad Wolf i varje avsnitt här inte…

 5. Som DC fanboy ska jag kolla in alla nya serierna av DC karaktärer. Gotham som verkar som en blandning av “Gotham central” och “batman: year one”. Constantine ser intressant ut också, Matt Ryan som spelar Constantine var ju rösten till Edward Kenway i Black flag förresten, grym röst.

  Om jag får rekommendera något som går nu så vill jag säga “Outlander” ett kärleksdrama med en kvinna som reser tillbaka i tiden till 1700-talets Skottland, ingen doktor dock eller Tardis.

 6. Sleepy Hollow och Agents of Shield kommer följas varje vecka, annat får vänta tills säsongerna är slut. Ska kolla piloterna av Constantine och Gotham även om jag tror båda kommer bli skit. Jag är sjukt taggad på mini-rebooten av Archer när den går tillbaka från “Vice” men när jag tänker efter så än den nog nyligen framflyttad till våren, so never mind.

  Lite gammal skåpmat som New Girl, Big Bang och Modern Family kommer väl kollas på också antar jag.

 7. Jag älskar verkligen Arrow och är väldigt pepp på säsong 3, det ska bli väldigt intressant att se om The Flash och Gotham lyckas lika bra.

 8. Constantine är den serien som jag tror kommer bli succé, Och som jag verkligen ser fram emot. Jag vet att några utav er är lite skeptiska till den. Men om jag ska vara helt ärlig, Så kommer den bli en hit!
  Sen Supernatural är ju bara ett måste. Sjuuukt hypad! 🙂

 9. Är lite pepp på tredje säsongen av arrow. Första säsongen hade lite för mycket skilda världar över sig plus att handlingen var alldeles för seg och utdragen och det var först i de sista avsnitten som ploten började komma igång. I andra säsongen så dämpade man ner skilda världar lite och hade lite mer action och spänning.
  Detta gör ju att man är nyfiken på flash dessutom då han är med i andra säsongen av arrow innan han fick superkrafter.

  Gotham är jag även försiktigt pepp på

 10. Ser fram emot tre serier nu i höst:
  Agents of S.H.I.E.L.D.: äntligen får vi se mer av coulsons team. need i say more?
  Gotham: har inga jätte-förhoppningar, men jag tror ändå att det kan bli bra.
  LEGEND OF KORRA: OMAJGAWDOMAJGAWDOMAJGAWDOMAJGAWD!!!!!!!
  Förra säsongen var fantastisk, och nu när de äntligen avslutar berättelserna kring Korra kommer det förhoppningsvis fortsätta vara fantastiskt. jag älskar riktingn man tog serien i och att man gjorde den mer mörk och allmänt hopplös i många fall, till skillnad från den ändå ganska lättsamma strukturen i the last airbender.

 11. American horror stories; ska bli intressant å se vad de gör med temat Freak show.
  Marvels avengers assemble är så kul, älskar humorn i den serien. Det knäppa cross-overavsnittet med Fineas & Ferb!! Haha!
  Och Aaaa Downton abbey!!! Hur ska det gå?? kommer Branson flytta till amerikat? är Bates säker nu äntligen efter “mord”-historien?kommer man hitta Lady Edith’s försvunna gubbe?

Comments are closed.