EP76 – Den med Sims 4, Hemlock Grove S1&2, The Maze Runner och Princeless

ep076
Tyvärr fick vår efterlängtade gäst Kodjo Akolor förhinder och kunde inte närvara i veckans podd. Vi sparar era kommentarer och hoppas att han snart har tid att komma tillbaka!

Lyckligtvis är episod 76 likväl fullmatad av samma vanliga idioti och nörderier. Tove och Mats har simmat väl och länge och ger sitt omdöme om en av höstens stora spelreleaser, The Sims 4. Tove vurmar också för det Jules Verne-inspirerade indiespelet 80 Days. Vanne och Peter har å sin sida sett både säsong ett och två av Hemlock Grove och försöker reda ut om tv-serien fortfarande är oklar.

Vidare har Tove sett nya dystopiska actionrullen The Maze Runner, medan Mats denna vecka står för comics-tipset Princeless.Vi betar också av lite lyssnarmejl – mycket serieorienterat om bland annat what if-scenarion, svenska serietidningar och maffiga dödsdueller.

Tack och förlåt!

Puss hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

8 thoughts on “EP76 – Den med Sims 4, Hemlock Grove S1&2, The Maze Runner och Princeless”

  1. Tjena overkligt gänget! Till att börja med tackar jag för ännu en fantastisk podd. När ni i denna snackade om olika versus matcher mellan olika antagonister & protagonister nämnde ni att ni ville se ond mot ond och gärna ett mentalt versus läge, vilket fick mig att tänka på den enda fan-fic jag någonsin gillat vilket var en kort novell där Dr. Hannibal Lecter fick jobb på Arkham Asylum och går igenom en terapeutisk session med Jokern vilken slutar i blodspillan. Den var den enda fan-fic någonsin som jag velat se filmatiserad. Ha det bäst! Tack och förlåt!

    Ps. skall till hufvudstaden i november och undrar vilka geekiga butiker man bör besöka? Känner endast till SFbokhandeln och heavenly comics. Intressena är Comics, Datorspel, Film och sci-fi för att hjälpa er vad ni ska rekommendera. .Ds

  2. Kan ni inte prata lite om det efter varje eller vartannat avsnitt? Det skulle också vara kul att lyssna på om ni gjorde samma sak om andra serier ni kollar på, (Agents of Shield, Arrow, och sånt)

  3. Inte mig emot att prata mer Doctor Who 🙂 Vi kan säkert göra någonting mer när säsongen nått halvtid till exempel.

  4. Ah, låter bra! Jag har nämligen börjat gå mer mot tv-serier med mitt nördande istället för spel och jag följer ungefär samma serier som ni gör.

  5. Hej! Hoppas att du även menar Nördigt-gänget och inte “overkligt”. Det är en annan podcast vad vi vet 🙂

    Ett till förslag på butik är Gameshop på Råsundavägen ute i Solna, inte långt från Sthlm City. T-bana Näckrosen om du bestämmer dig för att kolla upp det!

Comments are closed.