EP79 – Den om The Vanishing of Ethan Carter, Shadow of Mordor, Supernatural S10, Doctor Who S08, Fancancelled Four, Southern Bastards, Ghostbusters 3 och Gone Girl

Foto 2014-10-15 20 02 52Veckans show är fullmatad med massor av spel, TV, comics och film då Bengtsson, Nylund, Lill-Löf, Dupo & Kjellin snackar om följande prylar:

Tove har testat det polska indie-äventyrshorror-spelet The Vanishing of Ethan Carter och både hon och Mats har även lirat den Tolkienska RPG-inbetweenqueln Middle Earth: Shadow of Mordor.

DupoKjellin har sett början på Supernatural S10 och har lite intryck 2 avsnitt in. Tove & Mats ska dessutom ge lite mellansnack så här halvvägs genom nya Doctor Who-säsongen, med 12:e doktorn Peter Capaldi.

I comicsdelen så går en era i graven då Marvel’s First Family cancelleras. Fantastic Four upphör att ges ut till våren 2015. Konspirationsteoretiker tror att det har med Hollywood och filmrättigheter att göra… Mats fortsätter även att överglänsa Peter med ytterligare ett comics-tips: Southern Bastards från Image.

Avslutningsvis snackar vi film, då Ghostbusters 3 är på gång – “Who you gonna call?” Ja ingen i originalcast:en iaf! Dessutom är det 20-årsjubileum för originalet & #somethingstrange verkar vara på gång i samband med ComicConGamex. Niklas & Tove har sett Fincher-regisserade Gone Girl med Affleck i huvudrollen. En mer eller mindre spoileresk analys kommer sist i podden.

Tack & förlåt!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

6 thoughts on “EP79 – Den om The Vanishing of Ethan Carter, Shadow of Mordor, Supernatural S10, Doctor Who S08, Fancancelled Four, Southern Bastards, Ghostbusters 3 och Gone Girl”

  1. “Statyerna” i doktor vem har en verklighetsanknytning. Det finns kvarkar som inte uppträder som de ska så länge de observeras. På er beskrivning lät det som en vikning till dessa.

  2. Jävligt dåligt/omoget av Vanne att spoila Buried helt utan förvarning bara för att hon tycker att filmen suger. För övrigt är jag helt på Berglöfs linje ang. den filmen. Helt fantastiskt att lyckas göra en så pass spännande långfilm trots att hela filmen utspelar sig i en kista med bara en skådis i bild.

  3. Blev rätt intresserad av att se Buried när Niklas pratade varmt om den (med tanke på att han har bra filmsmak mot för motparten) men hur fan kan Vanne kasta ur sig en sån jäkla spoiler? Visst filmen är gammal, det är okej att spoila men inte en sån pass stor sak är inte okej att spoila hur lång tid det än gått eller för att man själv inte gillar filmen. Sen att sitta och gasta Oh my gooood 411 gånger och avbryta gång på gång gjorde inte episoden till någon fröjd i trumhinnan direkt

  4. Jag håller med föregående talare ang Dupo som bara spyr ur sig saker utan grund och visar dålig respekt för övriga i gänget (inte första gången) . Växupp lite snälla Dupo.

Comments are closed.