EP90 – Den om nördåret 2015

IMG_1096

I episod 90 blickar vi framåt. Panelen, bestående av Vanne, Peter, Niklas och Tove, benar i vad för nördigtgodis vi har att förvänta oss av 2015.

Vi börjar prata om årets filmer: Avengers: Age of Ultron är förstås högt på allas pepplista, men vi snackar också Ant-Man, Star Wars: Epidode VII – The Force Awakens, Jurassic World och Wachowski-syskonens kommande rulle Jupiter Ascending bland annat.

Våra mest efterlängtade TV-serier består främst av redan pågående serier, som Game of Thrones säsong 5, Orange is the New Black säsong 3, House of Cards säsong 3 och Gotham säsong 2. Nya Netflix-serien Daredevil ser vi också fram emot. Vanne ger också ett axplock av påbörjade och nystartade anime-serier.

Spelåret 2015 ser ut att bli riktigt flott. The Division, The Witcher 3: Wild Hunt, Grim Fandango Remastered, Rise of the Tomb Raider, Uncharted 4: A Thief’s End och Batman: Arkham Knight är några av årets mest spännande speltitlar. Tove pratar också om 2015:s intressantaste indiespel.

Vi läser slutligen upp lite lyssnarkommentarer, och ett och annat comicstips!

Tack & förlåt!

Puss hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

5 thoughts on “EP90 – Den om nördåret 2015”

 1. Hej!
  Blev lite besviken över att ingen nämnde att Yakuza 5 kommer till västvärlden i år.
  Efter mycket om och men lyckades fansen övertyga Sega om att släppa spelet till resten av världen, men enbart digitalt över Playstation network.

  Tack så jättemycket för en grym pod.

 2. Hej!
  Ville bara påpeka att Niklas klagomål på Jurassic Park 3 – att den innehöll en vetenskapligt inkorrekt dinosaurie som var större än en T-Rex – inte riktigt stämmer.
  Detta kom upp i detta avsnitt, men han har nämnt det tidigare och stört sig på att de inkluderade en dinosaurie som var ännu större än en T-Rex.
  Spinosaurus HAR faktiskt funnits, och VAR faktiskt betydligt större än T-Rex.

  Sen hade ju JP3 väldigt många andra problem och jag ogillade den verkligen, men just den dinosaurien hade de fått till ganska bra, tycker jag allt.

  (Ber om ursäkt för nitpickingen, men dinosaurienörden i mig vaknade till liv.)

  Tack för en superawesome podcast!

 3. Hörde precis avsnittet och tycker det var lite trist att ni inte nämnde Penny Dreadful som startar sin andra säsong i april. Den borde ju vara up-your-alley 🙂

Comments are closed.