EP91 – Den om Volt, Shadowmatic, Alias AKA Jessica Jones, Copperhead, Birdman, The Fantastic Four och nya Ghostbusters

IMG_1174Veckans avsnitt är kort men fokuserat och Tove, Mats, Niklas & Peter snackar bland annat om följande:

Tove tipsar om de två iOS-spelen Volt och Shadowmatic och Mats har spelat Stranded Deep, en “early access”-simulator för skeppsbrutna…

Eftersom David Tennant har cast:ats som skurken Kilgrave i kommande Marvel-TV-serien AKA Jessica Jones som kommer till Netflix senare i år, så tipsar Peter om comic-grundmaterialet Alias och tittar framför allt närmare på karaktären Purple Man! Mats har även läst scifi-western Copperhead från Image Comics, som är BKV’s nya favoritserie!

Niklas har sett Oscars-favoriten Birdman med Michael Keaton som avdankad superhjälteskådis, tillsammans med Ed Norton, Emma Stone mfl. Vi har dessutom äntligen fått se en trailer till kommande The Fantastic Four och det måste analyseras! Slutligen tokpeppar vi eftersom den helkvinnliga cast:en till Paul Feigs nya Ghostbusters-rulle äntligen har bekräftats!

Tack & förlåt, Puss Hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes