EP91 – Den om Volt, Shadowmatic, Alias AKA Jessica Jones, Copperhead, Birdman, The Fantastic Four och nya Ghostbusters

IMG_1174Veckans avsnitt är kort men fokuserat och Tove, Mats, Niklas & Peter snackar bland annat om följande:

Tove tipsar om de två iOS-spelen Volt och Shadowmatic och Mats har spelat Stranded Deep, en “early access”-simulator för skeppsbrutna…

Eftersom David Tennant har cast:ats som skurken Kilgrave i kommande Marvel-TV-serien AKA Jessica Jones som kommer till Netflix senare i år, så tipsar Peter om comic-grundmaterialet Alias och tittar framför allt närmare på karaktären Purple Man! Mats har även läst scifi-western Copperhead från Image Comics, som är BKV’s nya favoritserie!

Niklas har sett Oscars-favoriten Birdman med Michael Keaton som avdankad superhjälteskådis, tillsammans med Ed Norton, Emma Stone mfl. Vi har dessutom äntligen fått se en trailer till kommande The Fantastic Four och det måste analyseras! Slutligen tokpeppar vi eftersom den helkvinnliga cast:en till Paul Feigs nya Ghostbusters-rulle äntligen har bekräftats!

Tack & förlåt, Puss Hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

7 thoughts on “EP91 – Den om Volt, Shadowmatic, Alias AKA Jessica Jones, Copperhead, Birdman, The Fantastic Four och nya Ghostbusters”

  1. Ni som gillade MAZERUNNER, och Hungergames, kommer ju gilla Divergent. Om hungergames är en 8a och Mazerunner en 5a så är Divergent åtminstonne en 6a…. just sayn!

    Samma survival ala battle royale style dock.

  2. Ni pratar om Ghostbusters rebooten vilket ju är helt okej i sig men ingen av er verkar medvetna om att det som “sealed the deal” för en regelrätt reboot av serien var det faktum att Harold Ramis tragiskt nog gick bort härom året (Vilket ingen av er nämnde över huvudtaget). Jävligt pinsamt att ni som påstår er vara nördar inte kan nämna detta. Jävligt pinsamt kräks nästan…

    P.S Tolka nu inte in detta som om att jag är en Ghostbusters puritan men ska ni driva en podcast under betäckningen “Nördigt” bör ni fan ha någorlunda koll på hela aspekten av nördkultur. Kräks lite i munnen just nu.

    /Mathias

    • Så vitt jag vet – och har läst – så var det inte Ramis bortgång som omöjliggjorde en regelrätt uppföljare, utan det faktum att Bill Murray aldrig velat återuppliva filmserien med de gamla skådisarna. Däremot har Murray supportat en reboot med andra skådisar – och all-female cast – från början. Vi har aldrig påstått att vi är experter på allt. Om du har bättre källor om vad som ligger bakom rebooten får du gärna länka till dessa artiklar. Det hade varit ett betydligt trevligare sätt att bli rättad på (om det stämmer) än vad du skrev. Något att tänka på till nästa gång. 🙂

Comments are closed.