EP93 – Den om Spider-Man i MCU, Grim Fandango, Heroes of Might and Magic III HD, nördkärlek och Corey Taylor!!

IMG_1239Bröderna Berglöf och DupoKjellin utgör veckans podcast-panel, även om Peter bara medverkar hastigt i början för att få diskutera nyheten om att Sony och Marvel ska samarbeta så Spider-Man kan dyka upp i Marvels Cinematiska Universum framöver. Stort! …och kanske lite oroväckande.

Vidare så har Jonas (som äntligen medverkar) hunnit spela såväl nyutgåvan av Grim Fandango som HD-remaken av Heroes of Might and Magic III. Lillebror Lill-Löf har inte hunnit spela de nya, men minns väl de gamla versionerna!

Dessutom dyker vi ner i lyssnarmail-lådan där vi bland annat fått ett brev om en riktigt romantisk historia mellan två [NÖRD:IGT]-lyssnare som funnit varann! Passande så här när Alla Hjärtans Dag närmar sig <3

Mot slutet spårar det ur lite, men håll även utkik efter en hederlig “post-credit-scen” då Peter har snackat med übernörden och Slipknot/Stone Sour-frontmannen Corey Taylor!

Puss Hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes