EP95 – Den om Silk, Oscarsgalan 2015 och Zelda: Majora’s Mask

NEP95

I episod 95 öppnar vi med en stark fyrklöver (Bengtsson, Nylund, Kjellin och Berglöf d y), som förvandlas till en treklöver efter läsarbreven och comics-snacket då Peter ger sig ut på äventyr på egen hand.

Vi börjar med lite lyssnarmejl, och i inkorgen hittar vi bland annat frågor om hur man hittar sin nörd-soulmate och tips på hur man kommer igång med seriöst comics-läsande.

Mats kommer med ännu ett comics-tips, denna gång Silk, som brutits ut från Amazing Spider-Man och fått en egen tidning. Vi gillart. Peter kan förstås inte låta bli att inflika en snutt om kommande Avengers-filmen Age of Ultron, som blir en perfekt övergång till nästa segment.

Vi fortsätter med en noggrann granskning av årets Oscars-gala (som Niklas tog ledigt från jobbet för att se i realtid) som bjöd på bland annat Neil Patrick Harris i kalsonger, vitsar på Göteborgsnivå och flera starka filmer som verkade dela ganska jämnt på statyetterna detta år. Och ett och annat sidospår så klart – hade du väntat dig något annat?

Till sist berättar Tove exakt vad som är bättre i HD-versionen av Zelda: Majora’s Mask 3D till 3DS, som hon tillbringat ett par angenäma dagar med. Vänta, ett Nintendo-spel i Nördigt? Bäst att vi slutar innan allt ställs helt på huvudet!

Tack & Förlåt!

Puss Hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes