EP99 – Den med Kim W Andersson, The Private Eye, Attack on Titan-trailern och nya X-Files

I veckans avsnitt som på förhand döptes till “The Great One” (sportreferens, sorry) fick vi för första gången besök av en livs levande serietecknare – Kim W Andersson!

Med honom pratar Peter, Vanne, Niklas & Tove bland annat om hans serier Love Hurts samt Alena som i framtiden kommer i filmform på en biograf nära dig! Det blir mycket nördande i comics-träsket men även snack om Gundam-modellbyggen! Inget är för nördigt!

Dessutom återtipsar Peter om The Private Eye, den exklusivt digitala serien av Brian K Vaughan, Marcos Martin och Muntsa Vicente som nu finns avslutad i 10 nr. via panelsyndicate.com

Vi hinner även med att reagera på såväl trailern till live-action-filmatiseringen av Attack On Titan och nyheten om nya X-Files-avsnitt med Mulder & Scully!

Vi får även en rapport av lyssnaren Toss som ger sina intryck från Game Of Thrones-utställningen som nyligen besökte Sthlm.

DESSUTOM: En påminnelse om nästa veckas jubileumavsnitt! Maila snarast på lyssnarmail@nördigt.nu om du vill vara publik på [NÖRD:IGT] 100 den 1 april eller om du bara vill hälsa ett grattis eller liknande! ELLER om du vill bidra till att illustrera/visualisera alla våra sälar! Mer detaljerad info i slutet av denna episod.

Tack & Förlåt!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes