EP99 – Den med Kim W Andersson, The Private Eye, Attack on Titan-trailern och nya X-Files

I veckans avsnitt som på förhand döptes till “The Great One” (sportreferens, sorry) fick vi för första gången besök av en livs levande serietecknare – Kim W Andersson!

Med honom pratar Peter, Vanne, Niklas & Tove bland annat om hans serier Love Hurts samt Alena som i framtiden kommer i filmform på en biograf nära dig! Det blir mycket nördande i comics-träsket men även snack om Gundam-modellbyggen! Inget är för nördigt!

Dessutom återtipsar Peter om The Private Eye, den exklusivt digitala serien av Brian K Vaughan, Marcos Martin och Muntsa Vicente som nu finns avslutad i 10 nr. via panelsyndicate.com

Vi hinner även med att reagera på såväl trailern till live-action-filmatiseringen av Attack On Titan och nyheten om nya X-Files-avsnitt med Mulder & Scully!

Vi får även en rapport av lyssnaren Toss som ger sina intryck från Game Of Thrones-utställningen som nyligen besökte Sthlm.

DESSUTOM: En påminnelse om nästa veckas jubileumavsnitt! Maila snarast på lyssnarmail@nördigt.nu om du vill vara publik på [NÖRD:IGT] 100 den 1 april eller om du bara vill hälsa ett grattis eller liknande! ELLER om du vill bidra till att illustrera/visualisera alla våra sälar! Mer detaljerad info i slutet av denna episod.

Tack & Förlåt!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

4 thoughts on “EP99 – Den med Kim W Andersson, The Private Eye, Attack on Titan-trailern och nya X-Files”

  1. Tror du verkligen att the private eye är slut peter? Slutet va ju väldigt öppen för en fortsättning, och om serien gick så bra så kan man ju alltid hoppas att det kommer mer!
    Och jag är ganska tveksam på attack on titans, första säsongen har ju inget speciellt slut, så frågan är ju om det kanske till och med blir en trilogi(?)!

  2. OMG! Ligger lite efter i lyssnandet, men måste bara säga att jag blev så glad i själen när jag hörde att det finns någon annan i Sverige som gillar att bygga Gundams! Det vara allt, tack och förlåt.

Comments are closed.