EP107 – Den om Supergirl-trailern, Fight Club 2, Bloodborne-intryck, fantasy-comics och Westeros-rapport S05E06

NördigtE107


Återigen är det powertrio i studion, denna vecka i form av Peter, Niklas och Tove. Det blir en del lyssnarmejl, fantasy-comicstips och snack om nya Supergirl-tv-serien med mera.

Vi inleder med att öppna postsäcken, där vi bland annat får en fråga om våra favorit fantasy-comics. Peter och Niklas hyllar för femtioelfte gången Saga. I samband med detta går vi in i comics-delen (42:35 min in) och nämner Prasselsork (första numret finns att läsa på www.prasselsork.com), en serie som lyssnaren Anders Végh Blidlöv tecknat i svenska Fantomen. Därefter pratar vi om att Fight Club får en uppföljare – i comics-format. Dark Horse står som utgivare och Chuck Palahniuk som författare.

Speldelen (55:01 in) blir väldigt kort denna vecka – Tove har smakat lite på Bloodborne, och ger sina första intryck.

Därefter (01:04:13 in) blir det tv-snack. Vi analyserar Supergirl-trailern, för den kommande tv-serien, som släpptes i veckan. Tove är kalastaggad medan Peter och Niklas är mer försiktigt nyfikna. Slutligen blir det sedvanlig Westeros-rapport. Vi pratar om Game of Thrones säsong 5 avsnitt 6, “Unbowed, Unbent, Unbroken”.

Tack & förlåt!

Puss hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

 

2 thoughts on “EP107 – Den om Supergirl-trailern, Fight Club 2, Bloodborne-intryck, fantasy-comics och Westeros-rapport S05E06”

 1. Hej Nördigt!

  Två saker 🙂
  1. Ni är bäst! Comics, film o spel pod nr 1. Iaf för mig.
  2. Har ni sett Penny Dreadful? En härligt välproducerad brittisk (lite amerikansk på ett hörn) rysar serie som ger sig an klassiska vampyr-varulv-doriangray-frankenstein och andra klassiska monster i rå och vackert filmat format. Vad anser ni om denna serie?

  Keep on rockin
  /Fredrik

  • Hej Fredrik!

   1. Tack, vad härligt att höra! 🙂
   2. Jag och Mats har sett ett par avsnitt, vill minnas att vi även pratat om det i en tidigare episod. Dock inte sett vidare, men ska ge den en andra chans!

   //Tove

Comments are closed.