EP108 – Den om Mad Max: Fury Road, Tomorrowland, Supernatural S10, Gotham S1, Supergirl-piloten, comics-appar och Westeros-rapport S05E07

NördigtEP107


Den här veckan blir det tv- och filmsnack deluxe: bland annat snackar vi Mad Max: Fury Road, säsong 10 av Supernatural och det läckta pilotavsnittet av tv-serien Supergirl.

Panelen består i episod 108 av Peter, Vanne (och minidupokjellin Skye), Niklas, Jonas och Tove (Mats är med i själen, men uteblev på grund av jobbet). Vi öppnar lyssnarsäcken, som bjuder på snack om comics-appar och mer nördturism!

I filmdelen (00:28:47 min in) har Niklas och Jonas sett den post-apokalyptiska actionrullen Mad Max: Fury Road, och är rätt eniga om att det är en förbannat bra film! Niklas har även sett Disney-attraktions-filmen Tomorrowland och ger sina intryck.

Sedan går vi in i ett fullpackat tv-segment (01:10:31 in), som blir rätt spoilertungt. Peter, Tove och Vanne har sett finalen på Supernatural säsong 10, och recenserar säsongen i sin helhet. Vidare har Peter och Vanne sett klart Gotham säsong 1, som de båda två gillar skarpt, och den läckta Supergirl-piloten – den senare lovar mycket gott och får till och med en präl.

Avslutar gör vi som vanligt med Westeros-rapport (02:10:48). Vi spoilar, rantar och diskuterar avsnitt 7, “The Gift”, av Game of Thrones säsong 5.

Tack & förlåt!

Puss hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes