EP160 – Den med Kim W Andersson och första intrycken av Doctor Strange

foto-2016-10-26-21-23-02

 

I veckans episod får panelen bestående av bröderna Berglöf och Kjellin återbesök av serietecknaren Kim W Andersson! Han får dela med sig av vad han sysslat med sedan sist (EP99 samt ett snabbt inhopp i EP120) och det är en hel del!

Dessförinnan snabbdyker vi ned i lyssnarmail-lådan och får bland annat ett par boktips på ämnet superkrafter, samt tipsar tillbaka om nysläppta Batman-remastringen Return To Arkham.

Därefter får Kim W Andersson berätta om sin tripp till New York Comic Con, filmatiseringen av hans serieroman Alena, samt nya projektet Astrid som snart ges ut av Dark Horse Comics i USA/världen och Kickstartats här hemma i Sverige!

Avslutningsvis ger Peter & Jonas ett par spoilerfria första intryck av Marvelfilmen Doctor Strange, som har premiär på fredag, som vi lär återkomma till igen framöver. Nästa gång våra vägar korsas med Kim blir för övrigt med största sannolikhet på Comic Con Stockholm nästa helg!

Tack & förlåt. Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes