EP177 – Den om The Legend of Zelda: Breath of the Wild, comics av kvinnor, Logan och A Cure for Wellness

Veckans avsnitt innehåller flertalet premiärer. Det blir snack om det efterlängtade The Legend of Zelda: Breath of the Wild, den hyllade Wolverine-filmen Logan och Gore Verbinski-rullen A Cure for Wellness. Vi passar också på att prata en del comics – om och av kvinnor.

Panelen denna vecka utgörs av Jonas, Malin, Victor och Niklas, och eftersom inspelningen sker på den Internationella Kvinnodagen passar Malin på att tipsa om comics – bland annat Power Up av Kate Leth – gjorda av och om kvinnor.

Vi går sedan raskt vidare till ett av årets mest efterlängtade spelsläpp: The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Det har redan hyllades till skyarna av spelkritiker och fans världen över. Malin har spelat och berättar om (eller att?) det når upp till den enorma hajpen.

Victor, Jonas och Niklas har i sin tur sett den mycket efterlängtade nya Wolverine-filmen, Logan. Hugh Jackmans sista sväng (?) i titelrollen har också fått mycket ros. Är det en av de bästa superhjältefilmerna, som så många säger?

Niklas och Victor har även spanat in A Cure for Wellness, en drama-skräck-thriller av ingen mindre än Pirates of the Caribbean-regissören Gore Verbinski!

Tack och förlåt!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

11 thoughts on “EP177 – Den om The Legend of Zelda: Breath of the Wild, comics av kvinnor, Logan och A Cure for Wellness”

 1. Hejsan hoppsan, detta avsnitt går inte att ladda ner…… eller lyssna på…… why, whY, Why!! Är det den där Johan Berglöv som varit framme? 😉

  Hej puss

  • Hej, tråkigt att det inte fungerar. Jag behöver dock lite mer info för att kunna hjälpa till. Försöker du ladda ner via webläsare på desktop eller mobil? Vilekn webläsare använder du? Är det problem i din podcast app, i så fall vilken app använder du? Vilken telefon har du? Är den Andriod eller iOS. Är det någon av länkarna i inlägget som inte fungerar för dig? I så fall vilken.

   Mvh
   Niklas

   • Det är i en android i en podcastspelare, de andra fungerar även det idag så något url fel kanske?

    • Har du fortfarande problem med det avsnittet? Vilekn podcast app är det du använder?

     Mvh
     Niklas

     • Podcast addict men nu fungerar det igen märkte jag, bra jobbat. Det märkliga är att det bara är just detta avsnitt som krånglat.

      Puss, kram och tack

  • Hej, tråkigt att det inte fungerar. Jag behöver dock lite mer info för att kunna hjälpa till. Försöker du ladda ner via webläsare på desktop eller mobil? Vilekn webläsare använder du? Är det problem i din podcast app, i så fall vilken app använder du? Vilken telefon har du? Är den Andriod eller iOS. Är det någon av länkarna i inlägget som inte fungerar för dig? I så fall vilken.

   Mvh
   Niklas

   • Hej Niklas!

    Jag har försökt ladda ner mp3-filen med firefox på datorn. Det fungerade nu när jag testade igen som tur är! En smygfix av något slag månne? 😉

    Tack för en bra podd!

    Mvh Andreas

 2. Samma problem här, har försökt sedan i Fredags. På telefon händer ingenting och vid datorn blir det ett fel, “Error, no file”.

  • Hej, tråkigt att det inte fungerar. Jag behöver dock lite mer info för att kunna hjälpa till. Försöker du ladda ner via webläsare på desktop eller mobil? Vilekn webläsare använder du? Är det problem i din podcast app, i så fall vilken app använder du? Vilken telefon har du? Är den Andriod eller iOS. Är det någon av länkarna i inlägget som inte fungerar för dig? I så fall vilken.

   Mvh
   Niklas

Comments are closed.