EP177 – Den om The Legend of Zelda: Breath of the Wild, comics av kvinnor, Logan och A Cure for Wellness

Veckans avsnitt innehåller flertalet premiärer. Det blir snack om det efterlängtade The Legend of Zelda: Breath of the Wild, den hyllade Wolverine-filmen Logan och Gore Verbinski-rullen A Cure for Wellness. Vi passar också på att prata en del comics – om och av kvinnor.

Panelen denna vecka utgörs av Jonas, Malin, Victor och Niklas, och eftersom inspelningen sker på den Internationella Kvinnodagen passar Malin på att tipsa om comics – bland annat Power Up av Kate Leth – gjorda av och om kvinnor.

Vi går sedan raskt vidare till ett av årets mest efterlängtade spelsläpp: The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Det har redan hyllades till skyarna av spelkritiker och fans världen över. Malin har spelat och berättar om (eller att?) det når upp till den enorma hajpen.

Victor, Jonas och Niklas har i sin tur sett den mycket efterlängtade nya Wolverine-filmen, Logan. Hugh Jackmans sista sväng (?) i titelrollen har också fått mycket ros. Är det en av de bästa superhjältefilmerna, som så många säger?

Niklas och Victor har även spanat in A Cure for Wellness, en drama-skräck-thriller av ingen mindre än Pirates of the Caribbean-regissören Gore Verbinski!

Tack och förlåt!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes