Inför EP195 – Ställ era frågor till Kim W Andersson

Kim W Andersson är tillbaka!

Kim W Andersson, serieskaparen bakom fantastiska böcker som Alena, Astrid och Love Hurts gästar än en gång Nördigt-studion för att snacka comics och andra nörderier. Det kan hända att vi nämner Kickstartern som är ditt tillfälle att stödja mega-utgåvan Love Hurts Deluxe också. Men vi vill förstås att just du ska få vara med på ett hörn – genom att helt enkelt ställa frågor till Kim W om det du undrar över, eller t ex vilket kaffe han föredrar till eftermiddagsfikat. Det går utmärkt att ställa frågor här i kommentarerna, på vår Facebook eller helt enkelt genom att maila dem till oss. Helst då innan inspelningen på onsdag kväll, förstås.

Vi hörs på onsdag/torsdag!

3 thoughts on “Inför EP195 – Ställ era frågor till Kim W Andersson”

  1. Till Kim W:
    Hade vart f-ing awesome med nån Astrid memorabilia, typ en samlarfigur eller liknande. Såg att du var igång och kände på skulpterandet på din instagram, är det något du själv hade tyckt va coolt och vilken typ av figur skulle du isf vilja se (MOTU, Action force eller kanske TMNT-isch)?

  2. Först, ett stort TACK Kim för fantastiska och vackra historier, ser fram emot nya utgåvan av Love Hurts! Jag funderar lite kring arbetsprocessen när du jobbar digitalt. Gör du hela arbetet med sid- och panel-layout och grovskisser digitalt? Och gör du hela sidor som en bild eller skapar du panel för panel för sig själv och sedan sätter ihop allt till sidor, i nya filer, i efterhand/parallellt?
    //Niklas – @RookieToon

Comments are closed.